Infrastrukturansvarig till retailföretaget RNB

Infrastrukturansvarig till retailföretaget RNB

Har du ett stort tekniskt intresse och drivs av utveckling och förändring? Vill du dessutom axla en avgörande roll med både strategiskt och operativt ansvar? Handeln står inför en stor digital transformation och som tekniskt ansvarig på RNB erbjuds du möjligheten att spela en nyckelroll på denna resa.

Om företagetRNB Retail and Brands utvecklar och distribuerar varumärken genom tydliga koncept och butiker med ett attraktivt sortiment inom mode, konfektion, accessoarer, juveler och kosmetik där kunden ges en service och köpupplevelse utöver det vanliga. Försäljning bedrivs genom butikskoncepten Brothers och Polarn O. Pyret. Inom affärsområdet varuhus driver Departments & Stores avdelningar på NK i Stockholm och Göteborg. Koncernen är idag verksam i 11 länder.

På RNB Retail and Brands står utveckling i fokus, där rätt person erbjuds stora möjligheter. De söker nu en tekniskt ansvarig till IT-avdelningen och letar efter dig som vill vara med och driva deras transformation för att öka sitt digitala fokus samt kvalitetssäkra det.

ArbetsuppgifterSom tekniskt ansvarig tillhör du koncernens IT-avdelning som idag består av 18 personer. Avdelningen genomför en rad förbättringsprojekt där du i din roll är en nyckelperson i arbetet med att utforma och vidareutveckla koncernens tekniska plattformar.

I rollen tar du ägandeskap över den tekniska leveransen och dina arbetsuppgifter är varierande beroende på projekt, men fokus är att driva och kvalitetssäkra arbetet. Du har nära kontakt med leverantörer och ansvarar för operativa och strategiska frågor i egenskap av beställare av den outsourcade driften. Du ansvarar för- och säkerställer att löpande förbättringsarbete sker av de outsourcade tjänsterna. Ditt ansvar sträcker sig från första möte med leverantörer till kravställning och uppföljning. Även internt har du många kontaktytor då du stöttar dina kollegor och deltar i flertalet olika projekt där du bidrar med din tekniska expertis. Vidare säkerställer du incidenthanteringen, ansvarar för mjukvarulicenser samt utför delar av IT- säkerhetsarbetet som utförs löpande. Fler och ändrade arbetsområden kan tillkomma då RNB är i en förändringsfas, rollen passar därför dig som är redo att vara med på en framgångsresa inom retailbranschen med IT och teknik i fokus.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • God kunskap inom Microsoft operativsystem/server/plattform
  • Grundläggande nätverkskompetens
  • Erfarenhet av projektledning
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet inom retail
  • Har du jobbat i beställarorganisation är även det fördelaktigt
Vi tror att du som söker uppskattar en händelserik miljö och drivs av att hitta kreativa lösningar på utmanande problem. Då du i rollen ges ett stort eget ansvar är du inte rädd för att ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt. Du arbetar utifrån tydliga prioriteringar men räds inte en föränderlig miljö och arbetar aktivt för att förbättra och effektivisera. Du trivs i en social roll med många kontaktytor och är bekväm med att utbilda och informera verksamheten vid behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: martina.listrom@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniskt ansvarig, infrastruktur, Retail and brands, RNB, Microsoft operativsystem, server, plattform, nätverk, projektledning, retail, beställningsorganisation, IT säkerhet, incidenthantering, mjukvarulicens, kvalitet, IT, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.