Teknisk utbildare / Produktspecialist inom bygg / Instruktör

Teknisk utbildare / Produktspecialist inom bygg / Instruktör

Har du erfarenhet inom ett hantverkaryrke och vill du utvecklas i en ny roll? Lockas du av möjligheten kombinera dina kunskaper inom bygg med ditt intresse för att möta människor? Vi söker dig till en tjänst som utbildare inom bygg hos Stanley Black & Decker.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i mer än 175 länder. De söker nu en utbildare som vill vara med och bidra till deras fortsätta tillväxt. Rollen är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av Stanley Black & Decker.

ArbetsuppgifterI rollen, som internt kallas End User Specialist, ansvarar du för att utbilda Stanley Black & Deckers slutkunder i produktportföljen handverktyg av varumärket Dewalt. Slutkunden är professionella hantverkare, såsom snickare, VVS-montörer och elektriker. Du arbetar uteslutande med befintliga kunder och din roll syftar till att öka kunskapen och därmed användandet av Stanley Black & Deckers produkter. Du har en kommunikativ roll med flertalet kontaktytor, däribland den interna säljorganisationen, återförsäljarna och slutkunderna. Som End User Specialist håller du utbildningar och demonstrationer för grupper som varierar mellan två till 50 personer och du utbildar i både nya och gamla produkter.

Här erbjuds du en varierad och självständig roll där du får användning av dina kunskaper inom ditt hantverkaryrke och samtidigt utveckla dina kunskaper inom utbildning och kundrelation. I början av din anställning får du en gedigen introduktion och du kommer även att utbildas i Stanley Black & Deckers produktportfölj. Rollen innebär visst resande med cirka 30 övernattningar per år.

Formella krav
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ett hantverkaryrke, gärna som snickare, elektriker, VVS-montör eller liknande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Erfarenhet av att arbeta kundnära och utbildade ses som meriterande
Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Att arbeta i en social och kommunikativ roll ser du som motiverande och du har en fallenhet för att kommunicera på ett pedagogiskt och tillgängligt sätt. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ i din yrkesroll.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Stanley Black & Decker.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktspecialist, utbildare, instruktör, utbildning, end user specialist, bygg, hantverk, hantverkare, rekrytering, heltid, Göteborg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.