Teknisk support / innesäljare till Hager Elektro

Teknisk support / innesäljare till Hager Elektro

Har du en el-teknisk bakgrund och vill du kliva in i en bred roll hos attraktiva Hager? Vi söker nu en teknisk support/innesäljare som drivs av många sociala kontaktytor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hager Elektro AB.

Om företagetHager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Bolaget tillhör det tyska familjeägda företaget Hager Group med drygt 11 500 medarbetare, 23 produktionsanläggningar och med kunder i 96 länder. Trots sin storlek arbetar de hårt för en nära relation med sina slutanvändare och de ser det som en framgångsfaktor i den dagliga verksamheten. Det svenska bolaget Hager Elektro är ett sälj och marknadsbolag och de primära säljområdena är el-centraler, ledningskanaler, strömställare och det allt mer växande området automationsprodukter.

Vi söker nu en teknisk support till en bred roll som kommer utgå från Hagers nya fräscha kontor i Mörby Centrum, Danderyd.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk support ansvarar du för support, försäljning och offertarbete. Ärenden inkommer via telefon och mail där din huvudsakliga arbetsuppgift är att supportera och förse kunderna med lösningar. Du har ett nära samarbete med utesäljarna där ni utför större projekt tillsammans samt tar fram prissättning och offerter. På sikt kan det även bli aktuellt att följa med utesäljarna på kundmöten.

Supporten bemannar du tillsammans med ditt team, om sex personer, där ni hanterar tekniska frågeställningar rörande företagets produkter, vilket också kan ligga till grund för försäljning då säljarbetet primärt sker på inkommande samtal.

Formella krav
  • El-teknisk utbildning
  • Tre års arbetslivserfarenhet inom relevant område/bransch, exempelvis som elektriker, hos en elgrossist eller inom energidistribution
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande med B-körkort
  • Meriterande med kunskap inom CAD
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför att du är en social lagspelare som uppskattar sociala kontaktytor såväl internt som externt. Du trivs med telefonen som arbetsverktyg och har för vana att möta och hantera olika typer av personer. För dig är det en självklarhet att komma med initiativ och du drivs av en händelserik vardag. Vidare är du van att driva ditt arbete framåt självständigt och trivs i en arbetsmiljö där du får möjlighet att ta ansvar i projekt. Slutligen ser vi att du har ett stort intresse för teknik.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Mörby Centrum, Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, innesälj, försäljning, el, installation, support, teknisk support, automation, hager, hager elektro, Stockholm, danderyd, mörby centrum
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!