Teknisk säljare / utesäljare till GEBWELL

Teknisk säljare / utesäljare till GEBWELL

Är du en lagspelare samtidigt som du trivs i en självgående roll? Har du även erfarenhet av försäljning inom VVS-branschen? Vi söker nu en teknisk utesäljare av värmepumpar till GEBWELL.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos GEBWELL.

Om företagetGebwell OY är ett företag som specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter, och tillverkar fjärrvärmecentraler, energiberedare, samt värmepumpar. Alla deras produkter utformas och tillverkas i Leppävirta Finland i deras nya moderna produktionslokaler. De har ca 300 anställda i Finland samt dotterbolag i Sverige och Polen. Gebwell Sverige AB har för avsikt att likt moderbolaget i Finland bli en av de största leverantörerna av miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter. Deras mål är att vara den aktören i branschen med störst fokus på kunden. Deras mål är att vara den mest önskvärda och uppskattade partnern för sina kunder och övriga intressegrupp.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du med försäljning av GEBWELLS värmepumpar med kringutrustning på den svenska marknaden. Du, tillsammans med dina kollegor utveckla försäljningen till bygg & fastighetsbolag, rör och VVS-installatörer, VVS konsulter och fastighetsägare. Du ansvarar för att ge rådgivning och dimensionering åt kunder och samarbetspartners samt teknisk försäljning av produkterna. I rollen arbetar du dels med ny kundsbearbetning och dels förvalta befintliga kunder. Du har varierade säljprocesser, allt ifrån kortare till längre och kontakten med kunder sker såväl fysiskt som över telefon. I rollen erbjuds du ett omväxlande arbete där det finns stora möjligheter att utvecklas.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av försäljning inom VVS-branschen
  • God kunskap om energiprodukter
  • Eftergymnasial utbildning exempelvis inom VVS
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Då tjänsten innebär eget ansvar, ställs höga krav på din förmåga att driva, planera och genomföra arbetet självständigt. Du är positiv som person och har en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. I rollen arbetar du ihop med ditt team och du har därför en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill är duktig på att bygga och vårda långsiktiga relationer med kunder. Du har kunden som utgångspunkt och har god förmåga att lyssna på kundens behov och önskemål.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sverige
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, försäljning, utesäljare, värmepumpar, rekrytering, heltid, sverige, teknik, teknisk säljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!