Teknisk säljare till Trumlings AB

Teknisk säljare till Trumlings AB

Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av försäljning? Nu söker vi dig som vill arbeta i en förvaltande säljroll mot svensk verkstadsindustri. Du arbetar med stor frihet under ansvar i en varierad roll och ges en möjlighet att påverka företagets fortsatta utveckling framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Trumlings AB.

Om företagetSedan 1953 marknadsför och säljer företaget maskiner och system till svensk verkstadsindustri. Företaget är ett engagerat familjeföretag med gedigen erfarenhet och ett ackumulerat tekniskt kunnande. Främst omfattar företagets program maskiner för gradning och polering av metallkomponenter men även andra maskiner och produkter mot industri. De har ett internationellt kontaktnät och samarbetar med ledande företag inom ytbehandlingsbranschen i Europa och USA.
Kontoret ligger i Solna och ingår i en företagsgrupp med 10 anställda samt har en omsättning på drygt 45 miljoner. Företagskulturen är informell och prestigelös, du har eget kontor och erbjuds goda möjligheter att utveckla din roll.

ArbetsuppgifterI rollen som Teknisk säljare ansvarar du för att sälja maskiner och förbrukningsvaror till både befintliga och nya kunder inom svensk verkstadsindustri. Du utvecklar både befintliga kundrelationer med de kunder du tar över samt skapar nya affärsmöjligheter genom bland annat mässor.
Affärer, både korta och mer komplexa, görs utifrån kundernas behov där du även har en rådgivande roll. I mer komplexa försäljningsprojekt kan du komma att samarbeta med ingenjörer för att hitta en anpassad lösning till din kund.
Du har eget budgetansvar och har en nära kontakt med företagets ledning samt företagets leverantörer. Då företagets kunder finns utspritt i Sverige reser du en gång per månad. Även internationella resor till företagets leverantörer förekommer, bland annat vid utbildningstillfällen.

Nedan följer vanligt förekommande arbetsuppgifter,
  • Förvalta befintliga och skapa nya kundrelationer
  • Representera Trumlingsaktiebolaget på Industrimässor
  • Kontinuerlig kontakt med leverantörer och speditörer
  • Du arbetar mycket med problemlösning och agerar rådgivande såväl internt som mot dina kunder
  • Administrativt arbete kring offertarbete och fakturaunderlag
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna av teknisk försäljning
  • Starkt meriterande med teknisk utbildning eller intresse inom teknik/maskiner
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
  • B-körkort är ett krav
För rollen ser vi att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar över ditt arbete. Då du arbetar med långa kundrelationer har du kundens behov i fokus och är kundorienterad i ditt arbetssätt. Du är flexibel och lösningsorienterad då dina affärer kan både vara av enklare och mer komplicerad karaktär varför det även är viktigt att du är noggrann. I rollen arbetar du med både befintliga kundrelationer och skapar nya, vidare uppskattar du att ha varierade arbetsuppgifter och är prestigelös.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:teknisk säljare, account manager, sales, säljare, industrisektorn, industribranschen, förvaltning, flygindustrin, verkstadsindustrin, Trumlingsaktiebolag, Trumlings AB, Heltid, Stockholm, Solna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!