Teknisk säljare / Säljare till ICU Scandinavia

Teknisk säljare / Säljare till ICU Scandinavia

Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning? Brinner du för att skapa långsiktiga relationer? ICU Scandinavia söker nu en driven teknisk säljare till deras team.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ICU Scandinavia.

Om företagetICU Scandinavia AB är ett privatägt företag verksamma inom områden såsom loggning, övervakning och kvalitetssäkring. De säljer automatiska system för kvalitetssäkring i laboratorier, kyllagring och matsäkerhet som uppfyller regulatoriska krav på loggning och dokumentation. Företaget erbjuder även skräddarsydda lösningar som är anpassade efter sina kunders villkor, applikationer och branscher. ICU Scandinavia har sitt huvudkontor finns i Täby, men deras kunder och partners är spridda över hela världen.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare tillhör du ett team om 5 personer. Din främsta uppgift är genom hög kvalitet och förtroende skapa långvariga och framgångsrika affärsrelationer. Du ansvarar för att förvalta befintliga affärer samtidigt som du ansvarar för att skapa nya. Inledningsvis är sjukhusen i Norden din primära marknad där du ansvarar för att hitta nya kontaktytor. Du har varierade säljprocesser, allt ifrån kortare till längre och kontakten med kunder sker såväl fysiskt som över telefon. I rollen som teknisk säljare reser du ca 1-2 gånger i månaden primärt inom Sverige men även resor i Norden med övernattning kan förekomma. Utöver detta förekommer även vissa praktiska arbetsuppgifter, där du ansvarar för att hålla utbildningar men även utföra mindre installationer på plats hos kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning
  • 3-5 års erfarenhet av försäljning, gärna inom teknik
  • Meriterande med erfarenhet inom branschen Life science/ Medtech
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning
  • B- körkort
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
För att lyckas i rollen som teknisk säljare är du nytänkande, letar efter nya tillvägagångssätt och tycker om att testa nya idéer. Du brinner för försäljning och vill skapa långsiktiga och varaktiga kundrelationer. Du är duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Därtill lyssnar du in andra och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Täby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk säljare, säljare, försäljning, medtech, lifescience, teknisk försäljning, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!