Teknisk säljare / Försäljningsingenjör till Leica Geosystems

Teknisk säljare / Försäljningsingenjör till Leica Geosystems

Är du en prestationsorienterad person med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning? Vill du dessutom arbeta hos ett marknadsledande företag som ingår i en global koncern? I rollen som teknisk säljare hos Leica Geosystems erbjuds du ett omväxlande arbete där du har ett stort eget ansvar.

Om företagetLeica Geosystems har i 200 år varit revolutionerande inom mätteknik och skapat helhetslösningar för proffs över hela världen. De är ett marknadsledande företag som levererar tjänster och produkter inom såväl mät- och positioneringsutrustning, som kompletta maskinstyrningssystem för entreprenadmaskiner och för personal på bygg- och anläggningsprojekt. De har kontor på 16 platser runt om i hela Sverige och ca 150 anställda.

Leica Geosystems är en del av Hexagon - en ledande global leverantör av informationsteknologi. De skapar produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar vilka används i ett brett spektrum av branscher. Hexagon har mer än 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.5 miljarder euro.

ArbetsuppgifterSom teknisk säljare inom maskinstyrning arbetar du både strategiskt och operativt och bygger långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder. Ditt arbete omfattar hela försäljningsprocessen, allt från uppsökande till att boka möten, följa upp, bearbeta och stänga affärer samt kundvård. Ditt primära fokus i rollen som teknisk säljare är kundens behov och du strävar ständigt efter att identifiera rätt lösning till rätt kund. Vidare är du delaktig på mässor, besöker kunder och presenterar Leicas lösningar ensam eller tillsammans med produktspecialister.

Du utgår från hemmet och bearbetar kunder i Stockholmsregionen. I rollen har du en stor möjlighet att styra och påverka din arbetsdag och du förväntas att stimuleras av att arbeta med frihet under ansvar och samtidigt leverera goda resultat.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från teknisk försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • B-Körkort
Du motiveras av att skapa affärer och är nyfiken och vetgirig att förstå och analysera kunders behov. Du är van med att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med bland annat produktspecialister ser vi att du trivs att arbeta individuellt men även i team. Vidare har du god förståelse för vad som behöver prioriteras och du kan enkelt strukturera upp din arbetsdag.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Leica Geosystems AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, säljare, account manager, kam, resande säljare, fältsäljare, kundansvarig, Sales, Sälj, Client Manager, b2b, försäljning, am, styrprodukter, maskinstyrning, leica, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.