Teknisk projektledare / värmeteknik för ALSA Kraft Värme Konsult AB

Teknisk projektledare / värmeteknik för ALSA Kraft Värme Konsult AB

Har du teknisk bakgrund med erfarenhet från projektledning och att arbeta som konsult? ALSA expanderar och behöver utöka sitt projektteam med ytterligare en skicklig projektledare med stort kundfokus. Det här är rollen för dig som vill arbeta i en engagerad och utvecklande miljö i ett företag som präglas av närvaro, arbetsglädje och rörelse.

Om företagetALSA grundades 1988 och har sedan dess levererat tekniska lösningar och projektledning till flera av marknadens ledande energiföretag. De tar fram teknikval och ekonomiska beslutsunderlag för investeringsbeslut vid uppförande av nya anläggningar samt vid ombyggnader av befintliga anläggningar. De medverkar även till förbättringar och optimeringar av befintliga processer och utrustningar, dels för bättre driftekonomi, men också för att kunna möta ökade miljö- och säkerhetskrav.

ALSA ägs av medarbetarna, de ser det som en naturlig del att ta gemensamt ansvar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Medarbetare kännetecknas av stort kunnande inom de teknikområde de hanterar och möter varje kund med integritet och social skicklighet.

ArbetsuppgifterI din roll som konsult hos ALSA arbetar du med utredningar, förprojektering samt genomförande vid uppförande eller ombyggnation av produktionsanläggningar. Under projekttiden ingår du ofta i beställarens projektorganisation som projektledare eller delprojektledare och tar fram beslutsunderlag, tekniska specifikationer, kontraktshandlingar, ansvarar för upphandlingar, leveransbevakning och uppföljning under montageskede. Du arbetar ofta med flera projekt parallellt av varierande storlek.

Formella krav
  • Utbildad civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik, industriell ekonomi eller kemi
  • Minst 3 års erfarenhet inom projektledning och vana av att driva flertalet projekt samt arbeta med ekonomiska uppgifter
  • God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
  • Du utrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • B- körkort
Vi tror att du som söker har ett stort teknikintresse och är trygg i din roll. Vi tror även att du har självförtroende i kontakten med nya människor. Du är öppen för de förändringar och snabba beslut som kan tas i de projekt du arbetar med och är snabb på att anpassa dig därefter. Du kan strukturera ditt angreppssätt och driver dina processer självständigt vidare, du har också förmågan att fatta egna beslut. Vi tror vidare att du trivs att arbeta i ett klimat med högt tempo där du förstår vikten av god planering i dina projekt. Du motiveras av att lösa problem och har en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos ALSA Kraft Värme Konsult AB.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt. teknik, PL, maskinteknik, kemi, civilekonom, Stockholm, heltid, konsult, teknisk, projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.