Teknisk projektledare / teknik / projektledare / fordonsbranschen

Teknisk projektledare / teknik / projektledare / fordonsbranschen

Har du en ingenjörsexamen och erfarenhet av rollen som projektledare? Vi söker dig som vill arbeta i en spännande, internationell miljö på ett framgångsrikt företag inom fordonsindustrin.

Om företagetAVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor och motorer. De har 10000 anställda globalt distribuerade med huvudkontor i Graz och 45 dotterbolag världen över, med utveckling i Sverige inom den skandinaviska verksamheten på dess motortestcenter.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för genomförandet av fordonsrelaterade projekt, från planering till slutleverans till kund. Du är tidigt engagerad i processerna gällande offert och tidsplan och sätter tillsammans med kunden ramen för projektet. Vidare fokuserar du på projektets framsteg, kvalité, kostnader samtidigt som du har en kontinuerlig dialog med kund för att säkerställa kundnöjdheten. Din främsta uppgift är att leda ett tvärfunktionellt team där du ansvarar för målinriktad kommunikation mot samtliga som är involverade i projektet. Projekten sträcker sig generellt under ett halvår och du leder projekt både externt och internt.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning
  • Arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare
  • Genuint intresse av teknik och/eller elektronik
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera där du strukturerat och driver dina egna processer framåt. För att trivas i rollen är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra. Du har ett professionellt förhållningssätt och motiveras av att bygga relationer med kunder. Vidare är du driven och tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter utveckling. Du är lockas av en ledande roll då du har fallenhet för att driva projekt framåt och att motivera andra.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm - Södertälje/Haninge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, projektledare, externa projekt, projekt, fordonsindustrin, kommunikation, internationellt, internationell, fordon, teknik, motorindustrin, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.