Teknisk kundsupport / Supportkoordinator till miljöföretaget FANN

Teknisk kundsupport / Supportkoordinator till miljöföretaget FANN

Är du en driven och relationsbyggande person med ett intresse för miljö och teknik? Är du dessutom strukturerad och söker ett varierande arbete? Hos FANN erbjuds du en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FANN VA-Teknik AB.

Om företagetFANN VA-teknik har varit verksamma i över 30 år och levererat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Verksamheten är ett expansivt miljöteknikföretag med fokus på avloppslösningar utanför det kommunala nätet. Bolaget är marknadsledande på den svenska marknaden och ingår i News-koncernen, med dotterbolag i Sverige, Finland och Polen. Verksamheten startade 1990 och omfattar idag forskning och produktutveckling, tillverkning, försäljning samt utbildning inom området.

Vad kan FANN VA-TEKNIK Erbjuda dig?
Du kommer komma till ett erfaret team där hjälpen finns nära ifall du stöter på problem. Hos FANN är det viktigt att du får bra förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb och du får en ordentlig upplärning innan du tar det fulla ansvaret för arbetsuppgifterna. Ett stabilt bolag med familjär känsla, där du har möjlighet att påverka och växa i din roll.

ArbetsuppgifterI den här rollen arbetar du som teknisk kundsupport och du ingår i ett team på fyra personer. Ditt huvudsakliga fokus är att ge kunderna den bästa servicen kring företagets tjänster. Du arbetar med att ta emot inkommande samtal och mail från kunder, registrerar felärenden, lägger upp order och följer upp leveranser samt hanterar reklamationer och fakturor. Du är den personen som lyssnar in vad kunden har problem med, felsöker för att sedan även lösa problemen. Därtill följer du upp befintliga affärsmöjligheter och tar fram offerter. Du arbetar i nära dialog med dina kollegor, tillsammans löser ni de utmaningar avdelningen ställs inför.

Arbetstiderna är 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet. Du arbetar från huvudkontoret som ligger i Täby, i närheten av Viggbyholms station, dit Roslagsbanan går.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en kundserviceroll
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet från försäljning och Grossist är meriterande
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är en positiv lagspelare som har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Då rollen innebär extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du lösningsorienterad och öppen för förändringar på kort varsel. Du har förmågan att vara flexibel och att arbeta strukturerat och ordningsamt då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag.

Övrig information
Start: Enligt Överenskommelse
Plats: Täby
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!