Teknisk konsult / Besikningsman till Bergsäker

Teknisk konsult / Besikningsman till Bergsäker

Har du erfarenhet av besiktning och vill arbeta inom omgivningspåverkan? Trivs du i en ansvarstagande roll ute i fält? Som besiktningsman hos Bergsäker har du varierade arbetsdagar och tillhör ett team med stark teamkänsla.

Om företagetBergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker.

Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäker söker nu en erfaren teknisk konsult/besiktningsman till vårt kontor i Solna.

ArbetsuppgifterI rollen som besiktningsman genomför du besiktningar av byggnader och anläggningar i samband med vibrationsalstrande markarbeten, exempelvis vid sprängning, pålning, spontning och schaktning. Besiktningarna sker i enlighet med Svensk Standard. Du samarbetar med projektledaren dit du rapporterar status och eventuella avvikelser, dokumentation och protokoll hanteras digitalt. I samband med besiktningar har du kontakt och kommunikation med projektledare, fastighetsägare och tredje man. Du tillhör ett team som idag består av fyra besiktningsmän och verkar vid byggarbetsplatser kring Stockholmsområdet.

Formella krav
  • Minst två års erfarenhet av besiktning enligt Svensk Standard
  • Gymnasieutbildning med teknisk- eller bygginriktning
  • Goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt
  • B-körkort
Vid besiktningar möter du privatpersoner/tredje man där du representerar Bergsäker, varav du som person är serviceinriktad och trygg i sociala sammanhang. Du är strukturerad då du ansvarar för viss dokumentation och för protokoll över besiktningar. Du ingår i ett team men genomför besiktningar på egen hand varav du som person trivs med att arbeta självständigt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Bergsäker.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: besiktning, syneförättning, omgivningspåverkan, sprängning, bergsäker, berg, bygg, pålning, vibrationsalstrande arbete, spontning, schaktning, besiktningsman, besiktningsmän, miljöprojekt, miljö, infrastruktur, anläggning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.