Teknisk innesäljare till Torell Pump

Teknisk innesäljare till Torell Pump

Har du tidigare arbetat i en roll som innefattar teknisk försäljning eller har du ett tekniskt intresse och vill starta din karriär i en roll som innesäljare? Vill du dessutom få en nyckelroll och kunna påverka din vardag och arbetssituation? Hos Torell Pump får du möjlighet att arbeta i ett team som ständigt jobbar med att hjälpas åt och bidra till en positiv atmosfär och utveckling på individnivå och företagsnivå.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Torell Pump AB.

Om företaget

Torell Pump levererar högkvalitativa pumpar och vattenbehandlingsutrustning till industri och VA-verk i hela Sverige. Produkterna finns installerade i många av landets reningsverk, vattenverk, energiverk och pappersbruk. Företaget samarbetar enbart med ledande tillverkare och har så gjort sedan starten för mer än 60 år sedan. De bistår även med reparationer, service och förebyggande underhåll av komponenter och applikationer.

I rollen får du möjligheten att ta ansvar och planera dina egna dagar. Du arbetar främst från kontoret och är på besök hos kunder cirka 15 gånger per år i hela Sverige. Att arbeta på Torell Pump innefattar också att samarbeta med sociala och engagerade kollegor. De är totalt drygt 10 kollegor på företaget varav merparten är placerade på vårt huvudkontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildning samt utvecklingsmöjlighet i företaget på sikt.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk innesäljare är du en del i teamet och arbetar brett med försäljning av företagets produkter. Du arbetar med försäljning av pumpar, maskinell utrustning samt reservdelar till dessa produkter mot framför allt kommun och industri i Sverige och i Norge. Rollen innebär att på ett professionellt sätt hjälpa kunder med deras applikationer för att kunna säkerställa en lyckad affär. De ärenden som du hanterar kan komma in både via telefon, mail och vid personliga besök. Därtill arbetar du med prisförfrågningar via system och mail, hanterar offerter till kund och registrerar köpet i företagets system. I rollen hjälper du kunden genom processen och ser till att produkterna levereras och följer upp frågor som kan uppstå under processens gång. Vidare arbetar du även som en supportfunktion till utesäljarna och kunder där du är behjälplig vid tekniska frågor. Exempelvis är du behjälplig för att ta fram rätt produkter och dimensionera utrustning samt ta fram underlag för offerter.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Registrering och leveransbevakning av inkommande order
-Självständigt utföra och driva affär från förfrågan till leverans och fakturering
-Dimensionering och prissättning av pumpar och maskinell utrustning
-Upprätthålla en god servicenivå mot befintliga och nya kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik
* För att lyckas i rollen tror vi att du har någon av följande bakgrund:
-Erfarenhet från pumpbranschen
-Erfarenhet av försäljning eller kundservice/kundsupport
-Arbetslivserfarenhet inom en teknisk roll exempelvis inom tillverkandeindustrin eller processindustrin
* Tekniskt intresse och förståelse
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, meriterande med kunskaper i tyska
* B-körkort

Vi söker dig med ett intresse för teknik och som har ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i kundnöjdhet och en lyckad affär. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, är det viktigt att du som person är social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kundens olika behov. Du har även ett stort engagemang för att utveckla och etablera långvariga kundrelationer. Därtill är du som person nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva ditt arbete framåt och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm, hos Torell Pumps kunder samt möjlighet till att arbeta 2 dagar hemifrån
Lön: Fast lön + bonus


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Torell Pump, innesäljare, säljare, försäljning, leveransbevakning, inkommande order, leverans, fakturering, dimensionering, prissättning, service, teknik, heltid, Stockholm, pump, VVS

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.