Teknisk chef / Technical Manager till Acte Solutions

Teknisk chef / Technical Manager till Acte Solutions

Är du en ingenjör med erfarenhet av ledarskap? Vill du arbeta i en roll där du får leda förändringar? I rollen som teknisk chef får du möjlighet att bidra till Acte Solutions fortsatta förändringsresa samtidigt som du blir en del av en organisation med korta beslutsvägar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Acte Solutions.

Om företagetACTE har ambitionen att vara ett stöd och en genväg för svensk industri i den pågående digitaliseringen och uppkopplingen av produkter (IoT). De levererar tjänster, standard- och skräddarsydda lösningar inom inbyggda system och konnektivitet. ACTE Solutions utvecklar lösningar inom industri, automation, marin, telekommunikation och medicinteknik. Att arbeta på Acte passar dig som är intresserad av att arbeta nära ny teknik.

ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group, Division Electronics och de finns i Sverige, Norden och Europa. Lagercrantz Group är en ledande leverantör av teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer. Koncernen är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. Koncernen består av cirka 45 företag som fokuserar på att erbjuda specifik teknik till kunder på specifika marknader.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk chef arbetar du både operativt och strategisk. Du agerar teknisk expert och stöd för in-design gällande företagets produkter i kunders produkter, ett arbete som innefattar framtagande av specifikationer och problemlösning av varierande komplexitet. Du arbetar strategiskt med bolagets leverantörer och säkerställer att ni har rätt produkterbjudande i förhållande till dagens och framtidens kundbehov.

Vidare ansvarar du för att kontinuerligt arbeta tillsammans med övriga funktioner för att tillgodose existerande och nya kunders behov med rätt teknik, kvalitet och lönsamhet I och med att Acte Solutions befinner sig på en förändringsresa ansvara du för att bygga upp ditt team och arbetsstrukturer för avdelningen. Idag arbetar det två tekniker men de har som ambition att snart vara fyra. Du leder och fördelar arbetet för teknikerna och stöttar i arbete kring att till exempel bygga offerter och föreslå tekniska lösningar till kunder. Slutligen stöttar du sälj och deltar i kundmöten som teknisk expert.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik eller teknisk fysik
  • Tidigare erfarenhet av en ledande roll
  • Erfarenhet från utveckling inom hårdvara och/eller mjukvara
  • God förståelse av inbyggda system
  • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
För att trivas i rollen som teknisk chef har du en naturlig fallenhet för ledarskap och är tydlig, lugn och trygg i den rollen. Genom din sociala förmåga är du en naturlig relationsskapare och teambyggare som entusiasmerar och motiverar din omgivning. Som person trivs du i en miljö där samarbete är a och o. Vidare jobbar du som bäst när du själv får styra ditt arbete och arbeta med frihet under ansvar samt göra rätt prioriteringar när tempot är högt. Då du i rollen driver förändringar är du initiativtagande samt får en kick av tillfredsställelsen av att lösa utmanande problem. Vidare är du målfokuserad med en stark strävan efter att nå resultat.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk chef, chef, ingenjör, Technical Manger, elektronik, teknisk fysik, helt, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.