Teknisk administratör / administratör / Tele 2

Teknisk administratör / administratör / Tele 2

Är du en problemlösare och trivs i en självgående roll? Vi söker en driven administratör som vill bli en del av ett team på ett av Sveriges hetaste telekombolag.

Om företagetTele2 är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Självklart vill Tele2 möta dessa krav, därför blir hur de arbetar och vilka de är deras nyckel till framgång.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk administratör tillhör du ett team på 8 personer. Du arbetar med felsökning av ärenden som blivit eskalerade till avdelningen. Detta kan exempelvis vara hantering av Tele 2´s tjänster och inläsning av adresser. Du kommer kommunicera dagligen med kolleger och andra team såväl som externa parter. Vidare kommer du aktivt delta i förbättringsarbete för att optimera ditt och dina kollegors arbete. Rollen innebär ett administrativt arbete och det ställs krav på en bra teknisk förståelse.

Formella krav
  • Erfarenhet av kundsupport
  • Erfarenhet av arbete i Excel och har god förmåga att arbeta i parallella stödsystem
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
För att trivas i rollen som administratör hos Tele 2 tror vi att du har förmågan att fördjupa dig i problem och anstränger dig för att leverera lösningar. Då rollen innehåller flera kontaktytor är du kommunikativ och social. Därtill är du strukturerad då rollen är av koordinerande karaktär. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och har förmågan att fatta egna beslut för att driva ditt arbete framåt. Vi söker dig som vill diskutera utmaningar du stöter på samt är nyfiken och vill utvecklas i rollen hos TELE 2.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Tele2. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Amdinistratör, administration, teknik, felsökning, heltid, kista, excel,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.