Teknisk Säljare / Account Manager till OTIS

Teknisk Säljare / Account Manager till OTIS

Har du erfarenhet av en kundnära roll och vill vara med och kvalitetssäkra och underhålla OTIS kundleveranser? Vi söker nu en säljare med fokus på att förmedla serviceavtal till kunder där relationsbyggande och service går hand-hand med driven försäljning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OTIS.

Om företagetOTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband. Otis är ett världsledande persontransportföretag som samarbetar med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. OTIS har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 68 500 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor.

https://www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be

ArbetsuppgifterSom säljare av serviceavtal ansvarar du för att säkerställa kvalitet, utveckling och optimering av kundens avtal. Du ansvarar för att driva en kontinuerlig dialog med kunden och genomföra kundmöten med uppföljningar av levererade tjänster och förvaltning av lösningen enligt avtal. Rollen innebär att du är delaktig och bidrar med kompetens för att utveckla nya samarbeten och implementering av nya avtal med tidigare kunder. Med din kompetens om kunden och kundens behov är du en nyckelspelare i kundteamet som på ett proaktivt sätt bidrar till utvecklingen av kundens befintliga och nya lösningar. Målet är att successivt bygga upp ett stort förtroende och återuppta kontakten med tidigare köpande kunder. Som säljare av dessa avtal kommer din pipeline bestå av existerande och tidigare köpande kunder, det är upp till dig att bearbeta dessa för att kommunikationen mellan Otis och kund ska bli ännu bättre samt utveckla längre avtal och nöjda kunder.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av teknisk försäljning
  • B-körkort är ett krav
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift, är ett krav
  • Meriterande om du tidigare har erfarenhet av att sälja och utveckla serviceavtal
  • Meriterande om du har erfarenhet från hissindustrin, byggindustri och entreprenad
Vi söker dig som har ett starkt analytiskt affärsdriv och vill vara med och skapa långsiktiga och nöjda kunder samtidigt som du bidrar till företagets lönsamhet i affären. Som person är du prestigelös och brinner för att uppnå önskade resultat. Du har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer och lägger stor vikt vid att skapa ett förtroende hos kunden. Du är lösningsfokuserad och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Slutligen tror vi att du besitter en god kommunikativ förmåga då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Vi ser också att du drivs av att nå KPIer och är van att prestera mot uppsatta mål.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skärholmen, Stockholm
Lön: Grundlön samt årlig bonus baserat på resultat

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, account manager, teknisksäljare, ingenjör, kundrelationer, produktsäljare, teknik, teknisk, hissar, rulltrappor, kunder, kund, försäljning, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!