Teknisk / IT projektledare / Förvaltningsledare / konsultbolaget InDevCo

Teknisk / IT projektledare / Förvaltningsledare / konsultbolaget InDevCo

Besitter du gedigen erfarenhet av att projektleda IT-projekt? InDevCo söker dig som lockas av en ansvarsfull roll där du får möjlighet att arbeta med välkända aktörer så som Nasdaq, ICA och Försvarsmakten med stort ansvar för hela processen!

Om företagetInDevCo är ett mindre konsultbolag som förser sina samarbetspartner med hög kvalité i form av seniora konsulter med lång erfarenhet inom IT-branschen. Bolaget består av 8 medarbetare och har ambitionen att växa till 12 anställda inom snar framtid. Indevcos anställda arbetar i olika projektledande roller ute hos stora välkända aktörer så som Scania, Nasdaq, ICA, COOP och Försvarsmakten.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för att driva projekt från start tillsammans med kundens utvecklingsavdelning och övriga projektdeltagare. Du har det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda projekten. Du har ett löpande ansvar för kvalitén samt ansvar för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser. I din roll ansvarar du för resursplacering av kravteam, styrning av det dagliga arbetet samt säkerställa att arbetet utförs enligt bestämd process. Som projektledare arbetar du strukturerat både strategiskt och operativt nära kunden. Projekten du arbetar i kan vara av varierad karaktär utifrån den specifika kundens behov.

Formella krav
 • Minst 15 års erfarenhet från IT-branschen
 • Minst 5 års erfarenhet av att leda tyngre IT-projekt
 • Erfarenhet av att leda större agila IT-projekt
 • Erfarenhet av ITIL
 • Erfareneht av att kravställa
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av att arbeta som konsult
 • Erfarenhet av att arbeta med utveckling
 • Erfarenhet av att arbeta inom bolag med tydliga säkerhetskrav
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda projekt genom Scrum
 • Certifiering inom projektleding, förvaltningsledning PM3
Vi ser att du är en person som lockas av rollen som konsult tack vare din förmåga att lätt anpassa dig till olika situationer och människor. Vi söker dig som är trygg och som självständigt kan driva ditt arbete framåt i projektform. Du arbetar strukturerat och fokuserat i dina leveranser med ett tydligt affärsmässigt tänk. Du drivs av att förbättra och utveckla dina leveranser vilket gör att du alltid söker nya vägar och tillvägagångssätt för att på eget bevåg hitta lösningar som passar kundens behov. I övrigt är du en erfaren projektledare som är trygg i din roll och kan koordinera och samordna andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos InDevCo.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.