Teknisk IT-ansvarig till Coromatic

Teknisk IT-ansvarig till Coromatic

Trivs du i en varierande roll där du får agera teknisk expert? Motiveras du dessutom av att få ett helhetsansvar för den tekniska biten inom IT-verksamheten? Hos Coromatic erbjuds du möjlighet att ta nästa steg i din karriär och driva organisationens IT-arbete framåt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företagetCoromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk IT-ansvarig har du ett helhetsansvar för den tekniska expertisen hos Coromatic. Du ansvarar för att säkerställa så att den tekniska infrastrukturen fungerar felfritt och är involverad samt agerar expert i samtliga IT-utvecklingsprojekt. Vidare har du även kontakt med företagets leverantörer och externa konsulter i frågor som rör koncernens helpdesk, datacenter, nätverk och system. Ditt primära fokus i kontakten med företagets leverantörer är att säkerställa så att driften och utvecklingen fortskrider. I rollen ansvarar du även för att implementera och förvalta IT-lösningar och har i stor grad möjlighet att påverka hur IT-organisationen hos Coromatic ska förbättras och vidareutvecklas. Slutligen ansvarar du för tillhörande administration och att det dokumenteras på ett korrekt sätt.

Tjänsten är placerad på Coromatics huvudkontor i Bromma. Du arbetar i nära samarbete med CIO och IT-projektledaren. I tjänsten kan det förekomma resor, omkring 10-12 resdagar per år.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av att vara tekniskt ansvarig
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att lyckas i rollen är du en person som drivs av att komma med idéer, initiera nya projekt och aktiviteter. Du brinner för att bygga ett bolags framtid med IT samtidigt som du är van att arbeta i en miljö med högt tempo och med mycket kommunikation med övriga delar av organisationen. Du är nyfiken och söker självständigt nya utmaningar inom ditt arbete då du gillar att utvecklas. Du arbetar proaktivt och besitter ett lösningsorienterat arbetssätt. Slutligen är du van att arbeta strukturerat och kan driva ditt arbeta självständigt framåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: it, itansvarig, itchef, it-ansvarig, itstrateg, it-strateg, it strateg, heltid, bromma, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!