Tekniker / Nätverkstekniker till Telekombolag

Tekniker / Nätverkstekniker till Telekombolag

Har du en eftergymnasial utbildning inom nätverk/datakommunikation alternativ något års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker? Vi söker dig som vill bli en del av ett ledande Telecom-företag i en roll som nätverkstekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag och privatpersoner. På en marknad som ständigt växer och förändras finns en förväntan att alltid leverera nya och bättre lösningar. Du kommer få reda på mer om företaget vid ett inledande samtal.

ArbetsuppgifterI rollen som Nätverkstekniker tillhör du avdelningen TCS Networking Services som ansvarar för teknisk support för WAN tjänster gentemot företagets B2B-kunder. I rollen arbetar du med incidenthantering, felsökning och kundsupport av Networking WAN tjänster. Du ansvarar för att driva felsökningar/felanmälningar med och mot accessleverantörer, konfigurera beställningar från kunder och tjänster samt hantera kundeskalationer. Vidare ansvarar du för kommunikation med kunder i ärenden, inkommande samtal, statusuppdateringar samt klarrapporteringar. Du ansvara även för dispatch av fälttekniker samt konfiguration av hårdvara/reservdelar i incidenthanteringen. Slutligen är du med och kravställer och samverkar i utvecklingen av företagets stödsystem och tjänsteportaler. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion och utbildning för att lyckas i rollen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom Nätverk/Datakommunikation eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom TCP/IP, routing och switching
  • Certifiering, t.ex. CCNA/CCNP är meriterande
  • Scriptspråk som Python är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett stort intresse för teknik och systemlösningar. Som person har du ett eget driv och professionellt förhållningssätt. Du har förmågan att strukturera och prioritera i en miljö där det är högt tempo och snäva tidsramar. Vidare trivs du i att samarbeta med andra och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift med ditt team, användare och leverantörer. Därtill är du analytisk som person och trivs i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!