Technical Lead / Teamledare till Foxway

Technical Lead / Teamledare till Foxway

Vill du bidra till att utveckla ett agilt företag i förändring med din tekniska kunskap? Rollen som Technical Lead erbjuder dig möjligheten att bidra med din tekniska expertis för att lyfta ditt team och företagsaffären.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företagetMed över 900 anställda i sex olika länder hjälper Foxway sina kunder att hitta rätt väg i det digitala livet. Foxway löser sina kunders digitala problem, för att användare och medarbetare ska kunna fokusera på det de gör bäst.

Foxway vill bli det ledande företaget i Europa när det kommer till hållbara digitala tjänster och cirkularitet. De erbjuder en helhetslösning kring digitala verktyg och teknik med processer som effektiviserar och underlättar vardagen för användaren. Som en partner hjälper de sina kunder att identifiera styrkor och utvecklingsområden i deras verksamhet och stöttar upp med de insatser som behöver göras för att nå uppsatta mål. Med över 10 års erfarenhet av att digitalisera verksamheter utifrån verksamhetsnytta och behov erbjuder de en partner som har både teknisk kompetens och väl förankrad verksamhetsförståelse.

ArbetsuppgifterI rollen som Teamleader kommer du att fokusera på att utöka den tekniska aspekten av Foxways kommande och befintliga affärer genom ansvar inom ledarskap, interna konsultationer och operativa frågor. Du är delaktig i att utveckla tjänstekoncept där du bidrar med vilka tekniska åtgärder som är möjliga att genomföra och du samarbetar med övriga team för att skapa goda affärer. Din rådgivande roll innebär också kundkontakt, både i ett införsäljningsskede där du kan förklara alternativa tekniska lösningar för kunden och med operativa uppgifter såsom klientmanagering, transformering, migrering och problemlösning.

Du leder teamet inom Tech Solutions bestående av kompetenta teknikkonsulter som har olika kompetensinriktningar. Din roll är att coacha dem i deras uppdrag och prioriteringar för att se till att skapa lönsamma affärer. Du har fullt personalansvar och skapar förutsättningarna för att nå gruppens omsättningsmål. Tjänstens placering är flexibel där du kan utgå hemifrån samt från Foxways kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö Växjö och Umeå. Resor i tjänsten kan förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Praktisk erfarenhet och kunskap om molnlösningar kopplat till arbetsplatstjänster
  • Erfarenhet av IT tjänsteutveckling
  • Erfarenhet av kundkontakt och presales
  • Erfarenhet från en ledande roll
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, van vid teknisk dokumentation på bägge språk
  • Meriterande med erfarenhet av Microsoft-miljöer så som Microsoft Endpoint, Microsoft SCCM eller O365, samt kunskap inom ITIL4
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Din ledarstil kännetecknas av en prestigelös, öppen och positiv inställning, där du har förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och se resultat. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. I rollen som Teamledare har du många kontaktytor internt och externt och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Flexibelt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teamleader, chef, teamledare, IT, Tech, Microsoft, molnlösningar, kundkontakt, ledare, teknik, flexibelt, hemifrån, distans, konsult, affär, göteborg, stockholm, malmö, växjö, umeå
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!