Teamleader / Intern IT-support till Polarium

Teamleader / Intern IT-support till Polarium

Vill du vara en del av det ett av de snabbast växande företagen i Europa som nyligen blev ett svenskt unicorn-företag? Är du ute efter en utmaning utöver det vanliga och trivs i miljöer där möjlighet att påverka och växa är en grundfaktor? Här erbjuds du en spännande position på ett företag som gör riktig skillnad ute i världen!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Polarium har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Polarium en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetPolarium är ett svenskt företag som grundades 2015 för att tillhandahålla de bästa, säkraste och mest hållbara energilagringslösningarna (batterier) byggda på litiumteknologi.

Deras huvudkontor och FoU-center finns i Sverige och tillverkningen sker i Mexiko och Vietnam. Genom sina globala försäljningskanaler och representation i USA, Sydafrika, Sverige, Storbritannien, Nya Zeeland och Indonesien arbetar Polarium mot kunder över hela världen. Idag används deras marknadsledande lösningar på alla kontinenter och i alla klimatzoner.

Polarium har erkänts som ett av de snabbast växande företagen i Europa av Financial Times årliga FT1000-rankning.

ArbetsuppgifterSom teamleader för Polariums interna IT-support har du en delad roll där du arbetar operativt med IT-support ut mot Polariums interna medarbetare samt ansvarar för IT-supportteamet i form av fördelning på arbetsuppgifter, coachning, stöttning, utbildning etc. Vidare i rollen utvecklar du hjälpdokument, lösningar, procedurer och FAQ-listor för slutanvändare. Du tar fram rapporter baserat på servicenivåavtal och strävar alltid för att öka kundnöjdheten genom att analysera ärenden. Du bidrar även med initiativ och bidrar till förbättringar av arbetsprocesser för IT och för teknikerna i supporten. Vid behov deltar du i rekryteringsprocessen av nya tekniker. Idag arbetar cirka 200+ anställda i Sverige.

Hands-on arbetat innebär att installera, konfigurera och supportera klienthårdvara och mjukvara (Microsoft / Mac), Windows 10, WMWare, Linux etc. Supportera mobiltelefoner (iPhone / Android). Hantera användarkonton, kontorsskrivare, skannrar, videomötessystem och Office 365-applikationer.

Polarium använder Jira som ärendehanteringssystem och det mesta av arbetet kommer att göras med Microsofts verktyg för cloud computing, det vill säga Office365, Azure AD, Intune och AutoPilot.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3 års erfarenhet av IT-support
  • Goda kunskaper inom Microsofts operativsystem och O365 applikationerna
  • Goda kunskaper inom M365 Cloud miljö, Azure AD, Intune, AutoPilot
  • Flytande engelska och svenska, skrift och tal
  • Meriterande med erfarenhet av teamleader ansvar
För att trivas i rollen motiveras du av att lösa problem och ta dig an utmaningar samtidigt som du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa där du ser till att det blir klara i tid. Du har en ödmjuk ledarstil och trivs där du får ta ansvar coacha samt stötta andra medarbetare. Du har en öppen attityd mot andra människor och ser ett värde i att samarbeta, att vara en lagspelare är den viktigaste färdigheten. Vidare motiveras du av att lösa andras problem och du har ett intresse av att dela med dig av din kunskap till andra.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teamleader, team leader, team ledare, On-site technician, IT, service desk, supporttekniker, 1st line, 2nd line, ITIL, teknisk support, Polarium, heltid, full-time, Stockholm, Windows 10, SCCM, AD, Active Directory, Linux, WMWare, iPhone, Android, Kista
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!