Teamchef / Gruppchef / Teamledare inom orderadministration till Celltech

Teamchef / Gruppchef / Teamledare inom orderadministration till Celltech

Har du erfarenhet av orderhantering och trivs i en varierande roll med inslag av både operativt arbete och personalansvar? I den här rollen erbjuds du ett brett ansvarsområde med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Celltech.

Om företagetCelltech är Nordens ledande batterileverantör för professionella användare och kunder. Tillsammans med deras kunder och samarbetspartners utvecklar de batterier och batterisystem för alla typer av applikationer. Från idé till produktion, från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Deras samarbetspartners är världsledande batteritillverkare. Med kombinationen av svensk närvaro och global räckvidd hittar de optimala lösningar för deras kunders behov. Celltech grundades 1984 i Sverige, och finns idag representerat i hela Norden samt Kina. Celltech ingår i Addtech-koncernen.

ArbetsuppgifterI rollen som teamchef har du en bred och varierande roll. Du arbetar med operativt arbete gällande orderhantering och logistik i kombination med personalansvar. I den operativa delen ansvarar du för orderadministration och arbetar huvudsakligen med orderregistrering, orderbevakning, underhåll av logistiken, inköp samt hantering av leverantörsfakturor. I dina arbetsuppgifter ingår att registrera och bevaka kundordrar i systemet M3 och koordinering och logistik gällande leverans och transport. I din roll som teamledare har du personalansvar för din grupp som i dagsläget består av två personer. Du ansvarar för att leda, koordinera, motivera, coacha och ge feedback inom teamet. Vidare ansvarar du även för ISO-arbetet på avdelningen.

I rollen rapporterar du direkt till VD och du ingår i ledningsgruppen för Celltech Sverige.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik eller ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom orderhantering
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av personalansvar
  • Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem. Meriterande om du har erfarenhet av M3 (Movex)
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som teamchef bör du vara en person som kan motivera och inspirera andra. Du är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete och har lätt för att se lösningar istället för problem. Då rollen innebär ett stort ansvar ser vi att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor och stöttar andra när det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, orderhantering, orderadministratör, orderbevakning, orderchef, orderansvarig, leveransansvarig, gruppchef, teamledare, teamleader, TL, heltid, stockholm, leverans, logistik, inköp, movex, m3, orderregistrering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.