Talent Acquisition Manager / Talent Sourcer / Rekryterare

Talent Acquisition Manager / Talent Sourcer / Rekryterare

Har du erfarenhet av rekrytering och då eventuellt inom IT? Vi söker dig som vill kliva in i en roll som Talent Acquisition Manager och ta ansvar för rekryteringen till FindOut Technologies. Här ges du en möjlighet att arbeta i en kreativ miljö där nyfikenhet och affärsmässighet sätts i fokus.

Om företagetFindOut Technologies grundades för femton år sedan och fokuserar på att hjälpa innovativa företag att förbättra sin produktutveckling. De har kontor i Kista i Stockholm samt i Linköping och är idag ca 35 anställda. De tillhandahåller konsulter inom mjukvaruutveckling (webb, frontend, backend) samt inom process- och verksamhetsutveckling. De hjälper företag med att effektivisera, utbilda, analysera och visualisera inom produktutveckling. Projekten består ofta av applikationsutveckling med moderna tekniker i nära samarbete med kunden.

Läs mer om FindOut Technologies: http://www.find-out.se

ArbetsuppgifterI rollen som Talent Acquisition Manager arbetar du med rekrytering men även med Employer Branding. Du har ett huvudansvar för rekryteringsprocessen och alla delar som ingår, där fokus ligger på search och sourcing. Vidare agerar du expert och stöd till ansvariga inom FindOut för att knyta den bästa kompetensen till företaget. Du ansvarar även för att förbättra rekryteringsprocessen och processer rörande Employer Branding. Som Talent Acquisition Manager stöttar du personalchefen med att underhålla och utveckla både konsult- och underkonsultnätverk. Då denna roll är ny ges du möjlighet att vara med och påverka samt arbeta tätt med personalchef samt befintliga konsulter.

Formella krav
  • Akademisk examen inom personal, ekonomi eller motsvarande
  • Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser, gärna inom IT
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har ett stort nätverk och insikt i kandidatmarknaden inom IT
För att trivas i rollen som Talent Acquisition Manager hos FindOut Technologies tror vi att du har ett brinnande intresse för att hitta den bästa kompetensen inom teknik/IT. Du trivs i sociala sammanhang och är en god kommunikatör. Då du kommer arbeta nära ansvariga inom företaget trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö och har förmågan att snabbt ställa om och prioritera efter nya förutsättningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, talent Acquisition, rekryterare, sourcing, researcher, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.