Systemutvecklare / Utvecklare / C till Tutus Data

Systemutvecklare / Utvecklare / C till Tutus Data

Är du en driven person med en vilja att utvecklas? Har du även goda kunskaper i programmeringsspråket C? På Tutus får du möjligheten att utvecklas på en av Sveriges främsta bolag inom myndighetsgodkända IT-säkerhetsprodukter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tutus Data AB.

För denna tjänst genomgår slutkandidaten en omfattande säkerhetsprövning.

Om företagetTutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

De är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter inom EU.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare hos Tutus Data tillhör du ett team bestående av åtta utvecklare med olika bakgrunder och kunskaper. Tillsammans med dina kollegor har du en nyckelroll i produktlivscykeln där ni som team utvecklar nästa generations produkter inom nätverkskrypteringslösningar.

Tutus utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav. För dessa produkter finns omfattande planer och önskemål från kunderna om ny funktionalitet där du får vara med och bidra. Huvudsakligen arbetar du med nätverksprogrammering och utveckling av programvaran i Linux-miljö, primärt i C och ibland Python. Du arbetar i olika projekt som drivs agilt, normalt 2-veckorssprintar med dagliga standup-möten.

För denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Formella krav
  • Minst 1 - 2 års arbetslivserfarenhet i programmeringsspråket C
  • Flytande i engelska, tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap i svenska, tal och skrift
  • Kunskap inom Linux eller annan Unix-miljö
  • Kunskap inom nätverksprogrammering
  • Kunskap inom Python
  • Kunskap inom Embedded systems
För att lyckas i rollen tror vi att du tar initiativ, driver på, vill lära dig nytt och är engagerad kring din egen och bolagets utveckling. Det gör därmed inget om du inte kan alla ramverk eller har all erfarenhet inom de meriterande kraven. Du har ett intresse och förmåga att fördjupa dig i komplexa problem samt anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Du är noggrann och säkerställer så att ditt arbete blir korrekt utfört samt kan anpassa ditt arbete till din omgivning. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och ser ett värde i samarbeten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, Utvecklare, C, Tutus Data, programmerare, programmering, språk, IT, säkerhet, nätverk, nätverksprogrammering, Linux, Unix, Python, Embedded Systems, programmeringsspråk, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!