Systemutvecklare / Node.js/ AWS / Backend-utvecklare till EquipmentLoop

Systemutvecklare / Node.js/ AWS / Backend-utvecklare till EquipmentLoop

Vill du vara del av en tillväxtresa i ett innovativt företag där du får stor möjlighet att påverka? Har du dessutom gedigen erfarenhet av Node.js? På EquipmentLoop erbjuds du möjligheten att arbeta på ett företag i teknisk framkant som satsar på dig och ger dig förutsättningarna att lyckas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Equipmentloop.

Om företagetEquipmentLoop är en digital plattform som hjälper bygg- och hyrbolag öka både effektivitet och lönsamhet genom att förenkla processer och frigöra tid. På större byggen finns stora mängder maskiner och annan utrustning. EquipmentLoop håller redan på vad som används till vad, vem som är ansvarig, vad sakerna kostar samt vilka hyrda verktyg som kan lämnas tillbaka. Vilket summeras i EquipmentLoops vision är att rätt maskin ska vara på rätt plats i rätt tid. För med urbanisering som ökar världen över, kommer behovet av att kunna bygga smartare, snabbare och mer hållbart. Genom att nyttja tillgångar mer effektivt kan alla bidra till att sänka byggkostnaderna, samtidigt som man säkerställer att vår planet lämnas i ett bättre skick än när vi fann den. Det är vad EquipmentLoop handlar om.

Idag består EquipmentLoop av 12 medarbetare och blev under hösten förvärvat av Infobric, en svensk koncern som utvecklar digitala tjänster för att förenkla och effektivisera byggarbetsplatser med hjälp av olika digitala lösningar.

ArbetsuppgifterSom backend-utvecklare ingår du i ett team bestående av fyra utvecklare. Teamet karakteriseras av en open source-kultur där alla brinner för utveckling och känner stolthet i att bidra. Alla i teamet är dedikerade och arbetar mot samma mål; att skapa en produkt som kunderna älskar och förenklar deras vardag. Flera personer i teamet är aktiva och ansedda bidragare till GitHub.
Techstacken du främst arbetar med:
  • Node.js
  • PostgreSQL
  • GraphQL
  • AWS
Utvecklingsmiljön präglas av snabba releaser (ofta flera per dag), med stort fokus på automatisering och integrationstester. I din roll har du en stor påverkansgrad och med din expertis är du en viktig del i att fortsätta vidareutveckla EquipmentLoops produkt. Både du och ditt team har även en direktkontakt med slutanvändaren för att kunna samla in värdefull information kopplat till funktioner och specifika kundbehov.

Formella krav
  • Gedigen erfarenhet av backend programmering med Node.js
  • Erfarenhet av AWS,
  • Du talar flytande engelska, svenska är meriterande
För att trivas som utvecklare på EquipmentLoop tror vi att du brinner för utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Du gillar att leverera kod dagligen, samt diskutera den med ditt team. Som person ser vi att du har lätt för att ta initiativ och har en hög strävan om att leverera goda resultat. Vidare är du kvalitetsmedveten och noggrann utan att fastna för längre kring detaljer. EquipmentLoop är ett startupbolag i tillväxt och därför är det viktigt att du är en person med en positiv inställning som vill vara med och bidra i utvecklingen på alla plan.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, Backend, Backend-utvecklare, Backend Developer, AWS, Node.js, JavaScript, Stockholm, Heltid, GraphQL, PostgreSQL, GitHub
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!