Systemutvecklare / C++ / C# till Knowit

Systemutvecklare / C++ / C# till Knowit

Har du goda kunskaper inom C++/C# från utbildning eller arbete? Trivs du att arbeta på en arbetsplats där du erbjuds stora möjligheter att ta eget ansvar och utvecklas? På Knowit arbetar du inhouse tillsammans med ett kompentent team i en roll där du erbjuds stora möjligheter.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Knowit har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Knowit en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetKnowit är ett av de ledande konsultbolagen med ca 2400 medarbetare. Bolaget erbjuder digitala lösningar inom design, kommunikation, managementkonsulting utifrån tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Knowit arbetar mycket med sin företagskultur som präglas av delaktighet och samarbete, just för att skapa en stark lagkänsla. De vill att det ska finnas en bra balans i arbetet och de känner en stor tillit till sina medarbetare. Knowit etablerades 1990 och finns idag representerade på 14 orter i Sverige, på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

För Knowit är det viktigt att medarbetarna mår bra och trivs på arbetet för att på så sätt kunna bidra till deras vision att skapa ett hållbart samhälle genom digitalisering och innovation. Här kommer du få möjligheten till att arbeta i en organisation som sätter stort värde på dig som medarbetare och där ditt arbete gör stor skillnad.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du med design, utveckling, underhåll och testning av tjänster och produkter riktade mot försvars- och säkerhetssektorn. Ett exempel är vidareutveckling av ett system för meddelandehantering åt FMV som Knowit har utvecklat sedan i början av 2000-talet. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och arbetar projektbaserat. Du arbetar i första hand på Microsoftplattform och i C++ och C#.

I rollen arbetar du inhouse med ditt team som består av omkring 20 medarbetare. Fokus ligger på att skapa kvaliteten i leveransen som kunden efterfrågar. Projektens längd och komplexitet varierar beroende på kundens behov. Hos Knowit sätts ett högt värde på förmågan att förstå kundernas verksamhet och deras utmaningar samt ditt personliga engagemang och kreativitet.

Formella krav
  • Högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område
  • Tidigare erfarenhet av systemutveckling, meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet
  • Kunskaper inom C++ och C#, meriterande med Java
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Svenskt medborgarskap är ett krav
För att trivas som systemutvecklare hos Knowit tror vi att du motiveras av att arbeta med utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi att du har lätt för att ta ansvar för ditt arbete och alltid strävar mot att leverera goda resultat. Du är noggrann och säkerställer så att ditt arbete blir korrekt. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och brinner för problemlösning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, systemutveckling, utveckling, developer, c, c++, c#, heltid, konsult, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!