Systemtestledare / Testledare / QA till Skyresponse

Systemtestledare / Testledare / QA till Skyresponse

Har du erfarenhet av systemtest alternativt erfarenhet av rollen som testledare? Drivs du av att arbeta från ax till limpa och ta stort ägandeskap? Skyrepons letar efter dig som vill vara en del av deras tillväxt resa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetSkyresponse har utvecklat ett avancerat och ledande molnbaserat system för larm- och incidenthanteringstjänster. Systemet används för att skapa trygghet och säkerhet för människor och genom att reagera på avvikelser från uppkopplade produkter där en människa eller maskin behöver hjälp med åtgärd. Systemet säkerhetsställer att varje larm når fram till rätt person eller rätt system. Systemet ger full spårbarhet genom hela larm- och incidenthanteringskedjan som dokumenteras i realtid. Skyresponse har byggt ett globalt tillgängligt system som bygger på AWS vilket skapar stor skalbarthet.. Skyresponse har startat den internationella expansionen med Storbritannien och Schweiz som de första marknaderna utanför Norden. Skyresponse säljer sina produkter via Partners i en indirekt affärsmodell och har via sina partners byggt en stark position i Norden där mer än 450 företag- och offentliga verksamhet använder Skyresponses lösningar med mer än 3,5 miljoner larm och incidenter som hanteras varje månad. Skyresponse-systemet används som nyckelkomponent av våra partners (lösningsleverantörer) som lägger till hårdvara, installationer och kundsupport och säljer till slutkunderna.

Bolaget är idag relativt litet men snabbväxande och dubblerar omsättningen på årsbasis. Ägarna är en kapitalstark grupp investerare och affärsänglar som har en långsiktig syn på verksamheten och som bidrar med ett stort nätverk av kontakter.

ArbetsuppgifterSom systemtestare/QA arbetar du med ambitionen att lära dig Skyresponse system för att identifiera styrkor och svagheter i sitt affärssammanhang. Det huvudsakliga arbetet är mot release av Skyresponse standardprodukter inom larm- och händelsehanteringsprogram inom säkerhet och IoT. Du kommer i arbetet att säkra att företagets produkter håller en hög klass vid release genom att arbeta med bland annat:
  • Acceptanstester i olika kundprojekt
  • Skapa och komplettera testmiljö
  • Ta fram specifikationer av testfall, genomför test och regressionstest med testprotokoll
  • Dokumentera avvikelser gentemot utvecklingsorganisationen
Du kommer främst arbeta med systemtestning, men ambitionen är att rollen ska växa mer mot en ledarroll, antingen på kort sikt eller på lång sikt beroende på din tidigare erfarenhet. Du rapporterar direkt till Utvecklingschefen.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet från systemtest eller testledning av IT-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är driven, kvalitetsmedveten och har stor respekt för att hålla tidplaner. Du inger förtroende hos dina medarbetare samt kan förmedla ett budskap på ett tydligt sätt. Du är inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: test, testledare, systemtest, stockholm, testmiljö testprotokoll, QA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!