Systemtestledare / QA till välkänt bolag

Systemtestledare / QA till välkänt bolag

Har du tidigare erfarenhet av testledning och vill bredda dina kunskaper i en spännande organisation? Vi söker nu dig som inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en Systemtestledare. Rekryteringsprocessen kommer ske genom Bravura och anställningen hos kund.

ArbetsuppgifterSom systemtestledare/QA kommer du att arbeta med ambitionen att lära dig kundes system för att identifiera styrkor och svagheter i sitt affärssammanhang. Det huvudsakliga arbetet är mot release av kundens standardprodukter inom larm- och händelsehanteringsprogram inom säkerhet och IoT. Du kommer i arbetet att säkra att företagets produkter håller en hög klass vid release genom att med högt kvalitetsfokus se till att rätt metoder och principer sätts och verkställs avseende:
  • Acceptanstester i olika kundprojekt
  • Skapa och komplettera testmiljö
  • Ta fram specifikationer av testfall, genomför test och regressionstest med testprotokoll
  • Dokumentera avvikelser gentemot utvecklingsorganisationen
  • Styra upp och följa upp arbetet med test och övrig QA
Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet från systemtest eller testledning av IT-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är driven, kvalitetsmedveten och har stor respekt för att hålla tidplaner. Du inger förtroende hos dina medarbetare samt kan förmedla ett budskap på ett tydligt sätt. Du är inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: test, testledare, systemtest, stockholm, testmiljö testprotokoll, QA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!