Systemtekniker / Servicetekniker till Toshiba Tec Nordic

Systemtekniker / Servicetekniker till Toshiba Tec Nordic

Trivs du i ett tekniskt arbete med mycket kundkontakt? Söker du efter en tjänst där du får bidra till ständiga förbättringar och arbeta tillsammans med engagerade kollegor? Toshiba Tec Nordics söker nu en motiverad och ambitiös systemtekniker till deras serviceavdelning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Toshiba Tec Nordic.

Om företagetToshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 110 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

ArbetsuppgifterI rollen som systemtekniker arbetar du med installationer av printers och printlösningar hos Toshiba Tec Nordics kunder i Storstockholm. Uppdragen skiljer sig i karaktär men innehåller exempelvis felsökning, konfigurering, implementering av önskade lösningar hos kund, underhåll och hårdvarureparationer. Du kommer ha en tät dialog med övriga kollegor i teamet som kan ge support vid de mer komplexa problemen. Därtill präglas arbetsmiljön av en familjär och öppen stämning. Vidare kommer du att utbilda kunder och interna kollegor i utveckling och förbättring av system, lösningar och produkter. Dina arbetsdagar är varierande och du kommer supportera primärt från kontoret genom distansuppkoppling, men även ute hos kunder varpå du får tillgång servicebil. Ibland kan schemat prioriteras om när akuta ärenden uppstår vilket kräver att du är flexibel. Inledningsvis får du en gedigen introduktion som inkluderas av en praktisk utbildning av Toshiba Tec Nordics produkter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Några års erfarenhet från en liknande roll, meriterande inom teknikbranschen
  • God kunskap gällande IT-system, datakommunikation, nätverk och säkerhet, meriterande med utbildning inom området
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i Office 365
  • B-körkort
För att trivas i rollen som systemtekniker bör du ha ett stort teknik- och systemintresse och vilja bidra till ständiga förbättringar. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person är du kreativ och ihärdig och du gillar att utveckla kunder och affärer. Därtill är du strukturerad i ditt arbetssätt och du förstår vikten av att vara noggrann och ordningsam eftersom du är mån om att göra ett bra arbete. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är du serviceinriktad och förstår vikten av god kommunikation. Därtill har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är du flexibel och tillmötesgående, hjälper gärna till där det behövs och sätter alltid kunden i fokus.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemtekniker, tekniker, system, datateknik, installation, Stockholm, heltid, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!