Systemspecialist / Drifttekniker IT / Leveranssamordnare södra Stockholm

Systemspecialist / Drifttekniker IT / Leveranssamordnare södra Stockholm

Har du tidigare erfarenhet inom IT-drift och vill bli en del av ett växande företag som arbetar mot stora verksamheter i Sverige? L.E.B söker nu en systemspecialist som vill ta ett övergripande ansvar för leveranser i en varierande roll med många kontaktytor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos L.E.B.

Om företagetL.E.B specialiserar sig på stora systemlösningar för fastighetsadministration, ett område som växer i samband med att fastighetsbranschen är under stor utveckling. L.E.B vill möta de nya kraven på marknaden som uppkommer i samband med att systemanvändarna ställer allt högre krav och tekniken som utvecklas snabbt. De arbetar mot stora verksamheter i Sverige - både statliga, kommunala samt privata - och de arbetar med långa kundrelationer.

L.E.B söker dig som vill bli en del av ett företag med familjär stämning där du kommer ha möjlighet att forma vissa delar av verksamheten och produkten. De sitter i nya lokaler nära Globen och deras värdeord förkortas BITS - Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, och Smart.

ArbetsuppgifterSom systemspecialist utför alternativt samordnar du installationer och leveranser - vilket innefattar konfiguration, installationsskript och programfiler. Det är därför viktigt att du är en person som tar helhetsgrepp och skapar rutiner för kvalitetssäkrade leveranser. I samband med leveransen arbetar du även med att verifiera och testa funktioner lokalt eller i kundmiljö. Vidare arbetar du med att uppdatera dokumentation av kunders systemuppsättningar samt utföra förändringar i kunders data med hjälp av SQL.

I rollen arbetar du i nära samarbete med L.E.Bs kunders IT-avdelningar där du bistår vid felsökning samt arbetar med nyinstallation och flytt av deras system. Du ansvarar för kontakten med leverantörer för den egna IT-miljön.

Du kommer ingå i teamet Kunduppdrag där även kundtjänsten tillhör.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT alternativt arbetserfarenhet av liknande roll
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Vana att jobba med dokumentation
Meriterande:
  • Förmåga att självständigt kunna skapa och köra SQL-satser
  • Tidigare erfarenhet av systemtest
  • Tidigare erfarenhet från IT-arbete med högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav
  • DBA-erfarenhet (Oracle, SQL-server)
För att trivas på företaget är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och gör det med en positiv inställning. Du trivs med att arbeta med andra samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga. Vidare har du ett genuint teknikintresse samt värdesätter vikten av att arbeta strukturerad och noggrant.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Globen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Second line support, 2nd line support, 2nd line, drifttekniker, tekniker, teknisk support, support, IT drift, IT-support, IT, SQL, Oracle, systemtest, säkerhetskrav, DBA Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.