Systemkonsult / Applikationskonsult inom lön / HR / HRM till Visma

Systemkonsult / Applikationskonsult inom lön / HR / HRM till Visma

Har du erfarenhet av HR- och löneprocessen och vill få möjligheten att omsätta din kunskap för att utvecklas inom IT? Vill du arbeta med applikationen "HR Plus" i en kundnära roll på ett expansivt och marknadsledande företag? Läs mer om tjänsten nedan!

Om företagetVisma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. De levererar smarta lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På deras 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Visma Enterprise vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Hos Visma får du förutsättningarna att utvecklas kompetensmässigt och lära dig hur du kan använda din HR-kunskap i en teknisk kontext.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult arbetar du med företagets innovativa lösningar och utför implementationsprojekt såsom nyinstallationer, uppgraderingar och utbildningar samt lättare projektstyrning hos både nya och befintliga kunder.

Du kommer att utgå från Vismas fräscha lokaler i centrala Stockholm men får även möjligheten att åka ut till kunderna och arbeta direkt i deras verksamhet. Här får du både lära känna och konsultera stora väletablerade företag samt hjälpa myndigheter och kommuner i den offentliga sektorn med din expertis och Vismas effektiva lösningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att konfigurera produkterna, arbeta med kravställning och analys samt utbilda kundföretagens användare på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Allt för att leda kunden mot en effektivare verksamhet.

Du tillhör ett team om ca 10 applikationskonsulter och arbetar i nära samarbete med projektledare, systemutvecklare, support, sälj samt produktutveckling.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom HR, Personal, Lön och/eller ekonomi
  • Erfarenhet och kunskap av lön- och HR-processer
  • Tekniska kunskaper i SQL är meriterande
  • Utbildning inom IT är meriterande
  • Tidigare erfarenhet från HR Plus, Heroma, Aditro eller andra HRM-system är starkt meriterande
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
På Visma Enterprise värderar man sina kundrelationer högt, därför söker vi dig som är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du motiveras av att leverera lösningar i världsklass vilket du gör genom att vara strukturerad och detaljorienterad. Du har lätt för att samarbeta med andra och du trivs i en projektgrupp men har även vana av att arbeta självständigt mot tydliga mål. Du är självklart nyfiken på ny teknik och ser därför till att hålla dig uppdaterad. Vidare är du även intresserad av människor och tycker om att skapa goda, långsiktiga relationer. Ditt affärsmässiga tänk och din kommunikativa förmåga ligger till grund för att du inte bara har intresse för kundrelationer, du är också riktigt skarp när det kommer till att etablera dem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla marcus.kejzelman@bravura.se så får du hjälp. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikation, applikationskonsult, HR, Lön, löneadmin, löneprocess, löneadministration, löneadministratör, systemkonsult, lönesystem, personalsystem, HR admin, HR-process, SQL, HR plus, additro, HRM, HRM-system, HR management, IT, personal, personalvetare, HR-konsult, HR konsult, lönekonsult, Visma, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.