Systemförvaltare / applikationsspecialist till Carnegie Investment Bank

Systemförvaltare / applikationsspecialist till Carnegie Investment Bank

Har du tidigare erfarenhet av systemutveckling och projektkoordinering? I rollen som systemförvaltare har du ett brett ansvarsområde där du arbetar nära Carnegie Investment Banks affärsverksamhet. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en varierande roll på ett marknadsledande bolag.

Om företagetIdéer, kunskap och kapital!

Carnegie sammanför investerare, entreprenörer, företag, institutioner och privatpersoner för att tillsammans skapa innovativa produkter, nya arbetstillfällen, privata förmögenheter och ett samhälle i utveckling.
I över 200 år ha Carnegie haft en central position inom nordiskt näringsliv. Under 1800-tala som handelshus. Sedan ett sekel tillbaka som finansiell rådgivare. Idag är Carnegie nordens ledande investment- och privatbank. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital, för investerare och investeringsmöjligheter.

Carnegie är marknadsledare inom Investment Banking, Securities och Private Banking i Norden. Med omkring 600 erfarna och engagerade medarbetare vägleder Carnegie sina kunder till bättre affärer

ArbetsuppgifterSom systemförvaltare arbetar du i en varierande och bred roll. Du är involverad i ett tidigt skede i processerna och arbetar med kartläggning, förstudier, analys, utveckling och driftsättning. Du sätter upp IT-förvaltningsplaner och driver de operativa arbetet mot mål för de olika projekten. Vidare är du även delaktig i förvaltningsprocessen med allt från incidenthantering, avveckling och support. I rollen arbetar agilt och proaktivt och har avstämningar med teamet.

I rollen arbetar du nära affärensverksamheten. Du samarbetar med både externa parter samt interna funktioner på IT och ansvarar för att projektleda samt koordinera i projekten.

Formella krav
  • Relevant utbildning, exempelvis inom datavetenskap, systemvetare eller liknande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en tekniknära roll - systemförvaltare, applikationskonsult, utvecklare eller liknande
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet från bankbranschen
Som person ser vi att du är initiativrik och drivande i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra Carnegie systemlösningar. För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att kommunicera samt att samarbeta med många kontaktytor. I rollen är det viktig att kunna analysera och strukturera sitt arbete.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Carnegie har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Carnegie en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemförvaltning, systemförvaltare, systemadmin, IT management, förvaltningsledare, tekniska objekt, stockholm, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.