Systemförvaltare / 3rd line support inom E-handel till Axfood IT

Systemförvaltare / 3rd line support inom E-handel till Axfood IT

Kom till Axfood och var med och bygg Sveriges bästa dagligvarubolag. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke i en verksamhetsnära roll.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.
Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

ArbetsuppgifterSom systemförvaltare kommer du att vara med på en spännande förändringsresa där du arbetar mer systemnära än tidigare samt DevOps-orienterat. Ditt främsta fokus i rollen är att administrera och förvalta e-handelslösningen som mottagare av systemet ur ett förvaltningsperspektiv. En stor del av rollen är ärendehantering där du bland annat utreder förvaltningsärenden och genomför konfiguration av grunddata och masterdata. I rollen om systemförvaltare agerar du även expert inom e-handelssystemet som utvecklas på Hybris-plattformen. Du förvaltar och kvalitetssäkrar e-handelsssytemen för Hemköp och Willys gällande betalningssystem, webbar och appar. Vidare är du även en del av arbetet kring den digitala redan där du tillsammans med ditt team arbetar med ett omnichannel-perspektiv där fokus är att integrera kanalerna samt öka leveranser.

Formella krav
  • Ingenjörs- eller systemvetarexemen alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och har enkelt för att anpassa dig till nya situationer. Du är initiativtagande och drivande i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra Axfoods systemlösningar. Då du i rollen har flera olika kontaktytor är du en lagspelare som trivs att samarbeta med andra. Du har god problemlösningsförmåga då rollen kräver att du analyserar och hittar lösningar på dagliga problem. Vi tror att du gillar att gräva i loggfiler och har förslag på hur vi ständigt förbättrar produkten ur ett förvaltningsperspektiv. Vi tror också att du gillar att jobba med monitorering på ett proaktivt sätt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationsspecialist, applikation, systemförvaltare, system, DevOps, dagligvaruhandel, e-handel, omnichannel, IT, teknik, ingenjör, systemvetare, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.