Systemadministratör till Nordax Bank

Systemadministratör till Nordax Bank

Har du ett par års erfarenhet av systemadministration och goda kunskaper i Windows? Här får du möjligheten att arbeta på ett bolag där din utveckling står i fokus samtidigt som du får vara en del av en digitaliseringsresa!

Om företagetNordax är en ledande nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig in- och utlåning till privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. De har över 200 anställda och genom deras centraliserade affärsmodell bedrivs hela verksamheten från kontoret i Stockholm. De grundades 2003 och har sedan dess växt och format en organisation baserad på stort kunnande och engagemang. Bolaget har specialiserat sig på ett fåtal produkter som bolån, privatutlåning utan säkerhet samt sparkonton.

Nordax IT ansvarar för att utveckla och tillhandahålla de IT-tjänster som nyttjas av kunder och medarbetare. Infrastrukturteamet ansvarar för att bygga och underhålla IT-miljön i nära samarbete med två externa sourcingleverantörer. Teamet arbetar för närvarande med att bygga en helt ny infrastruktursetup för deras grundläggande banksystem. Med fokus på DevOps och kontainerteknologi rör de sig från en tidigare förvaltande organisation till en modern, affärsinriktad och proaktiv IT-organisation.

ArbetsuppgifterI rollen som systemadministratör arbetar du med att underhålla och utveckla befintlig infrastruktur. Vidare hanterar du inkommande service requests och IT-incidenter genom noggrann analys av varje enskilt problem. Tillsammans med teamet arbetar du tätt tillsammans med utvecklingsavdelningen för att möta behovet av nya infrastrukturslösningar. Vidare arbetar du med övervakning och larmsättning i Nordax befintliga system.

Formella krav
  • Minst ett par års erfarenhet av arbete i liknande roll
  • Windows server 2008-2016
  • Erfarenhet av GPO genom Active directory
  • Förståelse för Powershell
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • ADFS och RDS
  • Windows server 2019
  • Linux
  • Erfarenhet av felsökning och funktion inom nätverk och brandväggar
  • Microsoft 365 ATP/AIP
Vi ser att du är en person som trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Nordax.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.