Systemadministratör / UBW-konsult / Supportspecialist

Systemadministratör / UBW-konsult / Supportspecialist

Är du en erfaren UBW-konsult som vill övergå till en linjeroll och arbeta från en fast tjänsteort? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget jobbar med innovation och erbjuder digitala lösningar genom att kombinera kompetenser inom bl.a design, kommunikation och IT. Företaget är börsnoterat och har kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. I denna roll tillhör du ekonomiavdelningen som just nu bygger upp en supportfunktion. Du jobbar inte ute hos kund utan agerar intern support för dina kollegor. Mer information om företaget delas senast vid intervjustadie.

ArbetsuppgifterI rollen som Support Specialist supporterar du framförallt företagets användare av UBW och ekonomi-relaterade frågor via telefon, mail och ärendehanteringssystem. Vidare felsöker du i system och applikationer. Exempel på andra förekommande arbetsuppgifter är beställningar, hantering av användarrättigheter, registerunderhåll, medverka och genomföra acceptantester vid uppgraderingar, genomföra konfigurationsförändringar, vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov samt fånga upp förändringsbehov, utbildningsbehov och konsekvenser av verksamhetsförändringar.

Formella krav
  • Du har minst års erfarenhet som UBW-konsult eller UBW-ekonom
  • Du är helt självgående i UBW
  • Du har minst ett års teknisk erfarenhet eller ett starkt tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete samt drivs av mål och resultat. Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Därför bör du också vara en affärsmässig och relationsskapande person med en lösningsorienterad och prestigelös inställning. Vidare har du hög arbetsmoral, är noggrann och trivs med samarbete i grupp.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemadmin, systemadministratör, linux, IT, systemvetenskap, stockholm, LeanDev svenska, engelska, dokumnetation, administration, Kubernetes, docker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.