Systemadministratör / IT-tekniker / Linux till Leandev

Systemadministratör / IT-tekniker / Linux till Leandev

Har du erfarenhet av systemadministration och goda kunskaper i Linux? Är du redo för nästa steg i karriären och vill arbeta i ett innovativt mjukvaruutvecklingsbolag där kvalitet är i fokus?

Om företagetLeandev är en svensk systemleverantör inom bank och finans med ett helägt dotterbolag i Beijing, Kina, där all utveckling görs. De vänder sig främst till nischbanker och kreditmarknadsbolag och koncernen har cirka 70 anställda, varav cirka 15 i Sverige.

Leandev är ett agilt och innovativt mjukvaruutvecklingsbolag som tillhandahåller programvaruprodukter och lösningar som skapar en stor affärsfördel för deras kunder.
Produkterna de erbjuder är utvecklade med hjälp av de mest moderna teknikerna och systemet som kunderna tar del av är skalbart, flexibelt och enkelt att använda för både användare och slutkunder. De har genom åren även genomfört några mycket lyckosamma systemutvecklingsprojekt för kunder som haft behov av ett system skräddarsytt för sin verksamhet.

Tjänsten innebär att du initialt är anställd via Bravura för att sedan bli tillsvidareanställd hos Leandev.

ArbetsuppgifterI rollen som systemadministratör arbetar du med utvecklingen av support- och IT-miljöer för Leandevs kunder. Dagligen jobbar du med uppdateringar, användarsupport, säkerhet och testning. Du arbetar tillsammans med ett team där du kommer att ha en bred roll med starkt inflytande. Du arbetar främst i Linux och med Docker som plattform. Du kommunicerar dagligen både på svenska och engelska. Docker är en öppen plattform för utvecklare och systemadministratörer och används för att bygga, leverera och köra distribuerade applikationer

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT
  • Erfarenhet av arbete med support, servrar och nätverk
  • Goda kunskaper I Linux
  • Kunskaper i Windows Domain är meriterande
  • Tala och skriva flytande i både svenska och engelska
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt. Att agera problemlösande ser du som motiverande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera en kundanpassad och effektiv lösning. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, caleb.musie@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, 2nd Line Support, Teknisk Support, systemtekniker, utvecklare,developer, Linux, Windows Domain, , servicedesk, helpdesk, testning, test, programmering, Java, heltid , Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.