Systemadministratör / IT / drift till Nobina

Systemadministratör / IT / drift till Nobina

Har du en bakgrund av att arbeta inom Microsoftmiljö som systemadministratör eller drifttekniker? Drivs du därtill av att arbeta med ny, spännande teknik och söker en trygg arbetsgivare? Nobina erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och skapa nya möjligheter inom kollektivtrafik!

Om företagetNobina är Sveriges ledande tjänsteföretag för resor med buss. Verksamheten består i att tillhandahålla reguljär kontraktsreglerad busstrafik till uppdragsgivare i Sverige. Varje dag förenklar dem vardagsresandet för cirka 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Huvudkontoret och tjänsten är beläget i Solna. Företagskulturen är öppen och välkomnande där engagemang och kompetensutveckling värderas högt. På Nobina får du möjligheten att jobba i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor.

ArbetsuppgifterI rollen som systemadministratör ansvarar du för att förvalta Nobinas moln- och datatjänster. Detta innebär bland annat arbete med utveckling och drift av system och applikationer. Du konfigurerar, installerar och uppgraderar såväl hårdvara som mjukvara samt säkerställer att säkerhetsinställningarna är korrekta. Arbetet sker primärt i en Microsoftmiljö med fokus på Azure och Powershell. Slutligen arbetar du kontinuerligt med att ta fram och förslå förbättringar kring processer samt implementering dessa tillsammans med övriga teamet. Vid behov är agerar du som tredje linjens support.

Du tillhör ett större team på 22 personer som består av ytterligare tre systemadministratörer, samt medarbetare inom drift, arkitektur och support. Ni samarbetar tätt tillsammans för att säkerställa att IT-miljön fungerar och utvecklas på rätt sätt.

Formella krav
  • 2 års arbetslivserfarenhet från liknande roll som systemadministratör
  • God kunskap från Microsoftmiljö, med fokus på Azure och Powershell
  • Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Har du erfarenhet av att arbeta i större organisationer är det meriterande för tjänsten
För rollen som systemadministratör hos Nobina är de personliga egenskaperna viktiga. Vi ser att du som söker drivs av att arbeta i team samt att du trivs i samarbeten med andra. Vidare är du en person som gärna tar egna initiativ och kan tänka på nya innovativa lösningar, för att förbättra interna processer och rutiner. Därtill har du en förmåga att arbeta självständigt och kan strukturera upp ditt arbete på ett vägvinnande sätt. Slutligen har du ett driv av att utvecklas i rollen som systemadministratör och vill vara med på Nobinas spännande utveckling framåt.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Nobina har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nobina en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemadministratör, drift, IT, Microsoft, Azure, Powershell, molntjänster, system, Nobina, Stockholm, heltid, kollektivtrafik, ny teknik, utveckling, applikationer, IT-miljö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.