System Integration and Test Engineer

System Integration and Test Engineer

Är du nyexaminerad inom datateknik, programmering/systemutveckling eller har du tidigare arbetslivserfarenhet inom dessa områden eller inom systemintegration och systemtest och har ambitioner om att gå in en roll som systemintegratör/systemtestare? Vill du arbeta på ett spännande företag som arbetar med uppdragsutveckling av komponentbaserade nätverksteknologi? Som System Integration and Test Engineer på yDesign kommer du att arbeta med mycket kompententa och erfarna kollegor, där möjligheterna till utveckling är stora.

Om företagetyDesign AB bedriver in-house uppdragsutveckling av komponent baserade nätverkslösningar. Företaget hanterar alla aspekter av design och implementation av avancerade IC komponenter och relaterade programvara.

yDesign levererar högkvalitativa nätverkslösningar till sina kunder utefter deras krav och deadlines. Ambitionen för utvecklingsteamet hos yDesign är att utveckla och leverera kompletta lösningar inklusive hårdvarukomponenter, programvaruutvecklingsverktyg, programvarukomponenter för kontrollplan och dataplanapplikation. De hanterar alla aspekter av utvecklingen, inklusive design, implementation samt systemintegration och systemtesttest.

ArbetsuppgifterI rollen System Integration and Test Engineer kommer du att arbeta i team med tre andra erfarna kollegor som tillsammans ansvarar för systemintegration och systemtest av mjuk- och hårdvara. Du identifierar och hanterar risker genom att utveckla teststrategier testplaner samt utför tester i en dynamisk miljö och i nära samarbete med systemarkitekter samt hård- och mjukvaruutvecklare. Testspecifikationerna ansvarar du för att skapa utefter de krav som tas fram tillsammans med företagskunderna. Vidare planerar och utför du tester, tar fram testfall och verifierar resultat och funktioner, dokumenterar och skriver felrapporter och utvärderingar. Ditt ansvar är att säkerställa att de utvecklade lösningarna uppfyller kundernas högt ställda kvalitetskrav.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, elektroteknik, programmering/systemutveckling eller motsvarande
  • Erfarenhet av C/C++ programmering
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
  • Erfarenhet av programmering i Python och TCL
För att trivas i rollen ser vi att du är en kvalitetsmedveten person med ett stort intresse för teknik och kvalitetssäkring. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar och att lösa problem. Du är en nyfiken person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för dina prestationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos yDesign AB.

Start: Omgående
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Javascript, test, testning, testare, C, C++, Test Engineer, Python, Software Engineer, GIT, Utvecklare, Developer, Programmering, Civilingenjör, Data, IT, Databas, network, router, Stockholm, Heltid, Inhouse.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.