Svetsrevisor / Svetsingenjör till Kiwa Inspecta

Svetsrevisor / Svetsingenjör till Kiwa Inspecta

Är du svetsingenjör IWE / IWT och trivs med att arbeta i en roll där du till stor del styr ditt eget arbete? Har du erfarenhet inom ISO 3834, ISO 9001 och EN1090? Vi söker dig som vill utvecklas och skapa mervärde för företag och på så vis bidra till Kiwa Inspectas fortsatta tillväxtresa.

Om företagetKiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. De är en del av den globala Kiwa-koncernen och har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar de för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för sina kunder. I Sverige arbetar 650 duktiga och engagerade medarbetare på något av deras 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Kiwa Inspecta är en stabil och väletablerad koncern som har som ambition att fortsätta växa. De beskriver sig som ett kunskapsföretag med korta beslutsvägar som investerar i sina medarbetare. Här ges du stor möjlighet till personlig utveckling.

ArbetsuppgifterI rollen som revisor ansvarar du för revision och certifiering av företag mot ISO 3834, ISO 9001 och EN 1090. Du blir tilldelad ett antal kunder och bokar och planerar därefter in revisioner med kunden. Du arbetar med hela Sverige som arbetsfält och tjänsten innebär resor med övernattning cirka tre gånger i veckan i genomsnitt. Rollen innebär även ansvar för sammanställning av rapporter av de utförda revisionerna samt uppföljning av åtgärder med kund.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning inom lämpligt tekniskt område
  • Svetsingenjör IWE alternativt IWT
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med ledningssystem ISO 9001 eller ISO 3834 gärna som certifieringsrevisor
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ och trygg i kontakten med kunder samt att du har förmågan att anpassa dig efter vem du möter. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt på eget bevåg. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noga med att utföra revisioner, certifieringar och rapporter med hög kvalitet. Som revisor drivs du av utveckling och vill hjälpa företag att förbättra sin verksamhet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Företrädesvis Stockholm, Jönköping eller Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: svets, svetsingenjör, svetsansvarig, revisor, svetsrevisor, ISO, 3834, 9001, 1090, certifiering, IWE, IWT, materialteknik, maskinteknik, Göteborg, Stockholm, Jönköping, ledningssystem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.