Supporttekniker till Provectum

Supporttekniker till Provectum

Har du en passion för IT och support? Vill du utvecklas som supporttekniker? Hos Provectum ges du möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en kundorienterad roll med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetProvectum startade 1994 och har i över 20 år hjälpt såväl små som stora bolag med olika IT-lösningar. Företaget är en personlig IT-leverantör och erbjuder både drift och support men även hård- och mjukvara till sina kunder. De har en omsättning på ca 15 miljoner med en god lönsamhet där Svenska Filminstitutet och Unionen är exempel på kunder. Provectum består idag av fyra personer och kommer nu utöka med en ny supporttekniker. Hos Provectum får du arbeta i ett familjärt företag med stora möjligheter att utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker arbetar du i en bred roll med mycket kundkontakt där du på sikt ges möjlighet att arbeta mot och få ansvar för dina egna kunder. Arbetet innefattar installationer och felsökning inom bland annat datorer, AD, nätverk, VPN, Office 365, Exchangeserver och backup. Rollen är väldigt varierande och du arbetar med såväl PC som Mac. Du arbetar både på företagets kontor och direkt ute hos kunder för att supporta både slutanvändare och IT-avdelningar. Som supporttekniker hos Provectum arbetar du med erfarna kollegor och blir snabbt bred och duktig inom IT. Vidare ges du en god introduktion där du successivt får ta mer och mer ansvar i din roll.

Formella krav
  • IT-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet inom IT, service, drift, felsökning eller support av datorer
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både skriftligt och muntligt
Vi söker dig som har en stor passion för IT och support och vill utvecklas som supporttekniker. Som person är du analytiskt lagd och gillar att lösa olika IT-relaterade problem. Vidare är du kommunikativ då du i rollen har många kontaktytor med olika kunder. Du trivs med att samarbeta med kollegor och service är något du håller högt. Då rollen är bred är du flexibel och trivs med olika typer av arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, tekniker, support, IT-tekniker, supporttekniker, Provectum, AD, active directory, nätverk, vpn, office, office 365, exchangeserver, exchange, pc, backup, mac, hårdvara, mjukvara, drift
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.