Supporttekniker / Produktspecialist / Technical Support Specialist

Supporttekniker / Produktspecialist / Technical Support Specialist

Har du erfarenhet som IT-Supporttekniker och ett stort tekniskt intresse? Trivs du i en självständig roll där du får arbeta problemlösande och kundinriktat? Hos Innosoft får du möjlighet att arbeta med de främsta lösningarna inom IT. Ansök nu för att ta nästa steg i din karriär!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Innosoft AB.

Om företagetInnosoft är ett ledande företag inom IT-mjukvaror i Norden och grundades 2011. Med mångårig kompetens tillhandahåller de marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-konsulter och interna IT-avdelningar.
Lösningarna kommer från olika leverantörer och är större plattformar som är kritiska deras kunders verksamheter.

En av leverantörerna är ConnectWise som utvecklar mjukvaror primärt för IT-konsulter. 78% av företagen i MSP Top 500 använder ConnectWise produkter. ConnectWise Automate är en driftsplattform som möjliggör driften av 12 miljoner datorer. ConnectWise Manage används som affärssystem av över 120,000 IT-konsulter. I Norden är både ConnectWise Automate och ConnectWise Manage de största produkterna i respektive kategori där Innosoft har ansvar för samtliga delar.

Kontoret ligger beläget i en fräsch lokal i Årsta och det finns möjlighet att arbeta hemifrån.

ArbetsuppgifterSom supporttekniker och produktspecialist kommer du att supportera kritiska mjukvaror för IT-drift i hela Norden. Dessa system används av IT-konsulter och interna IT-avdelningar vilket betyder att kommunikation hålls på en kompetent nivå. Du arbetar primärt i ett ärendehanteringssystem men en del ärenden inkommer även via telefon.

Du kommer bli specialist på funktionskritiska mjukvaror och en viktig del för partners fortsatta drift av sina IT-miljöer. I denna flexibla roll erbjuds du personlig utveckling i både supportärenden samt kompetensutveckling i form av utbildningar och projekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2 års erfarenhet av roll som IT-support/Drifttekniker/Supporttekniker/IT-konsult inom 2nd line support eller högre
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Meriterande:
  • Kunskaper i Microsofts produkter (Windows/Windows Server/IIS/Office)
  • Kunskaper om SQL queries (MSSQL/MySQL)
  • Kunskaper i nätverk
  • Kunskaper i Powershell
Vi tror att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får vara innovativ och ta ansvar för din egen utveckling och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Rollen ger en mångsidig exponering mot alla delar av IT-branschen vilket breddar din kunskap och flexibilitet. Med en positiv attityd tar du dig an och löser de problem och utmaningar du stöter på i rollen. Du har en förmåga att tänka utanför boxen och hitta lösningar på komplexa problem. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta partners i fokus.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, IT-support, IT-tekniker, supporttekniker, drifttekniker, helpdesk, nätverkstekniker, Innosoft, Stockholm, rekrytering, it-supporttekniker, Technical Support Specialist, second line support, Powershell, Windows/Windows Server/IIS/Office, produktspecialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!