Support / kvalitetskoordinator till ledande aktör inom dagligvaruhandeln

Support / kvalitetskoordinator till ledande aktör inom dagligvaruhandeln

Har du ett intresse för system och trivs i en roll där ditt arbete gör skillnad från dag ett? Vi söker dig som har erfarenhet av administration, ett intresse för dagligvaruhandeln och drivs av ordning och reda.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i fem månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom dagligvaruhandeln och du kommer få mer information om företaget vid ett inledande samtal.

ArbetsuppgifterHär blir du en del av ett mindre och dynamiskt team vars syfte är att mäta, följa upp och kvalitetssäkra registervården avseende masterdata och villkorsdata inom koncernen.

Företaget befinner sig i en spännande fas i ett stort logistikprojekt och med växande e-handel, vilket sätter nya krav på hanteringen av masterdata. Som medarbetare i gruppen jobbar man med att säkerställa att man har korrekt master- och villkorsdata inom koncernen genom informationsinsamling, analys och registrering. Gruppen ansvarar för flera kvalitetssäkringar av data, inte bara för att stötta projekt utan även i den löpande administrationen. Arbetet fördelas inom gruppen så man jobbar både tillsammans och individuellt med egna ansvarsområden. Allt arbete utgår från olika uppsatta mål, prioriteringar och tidsplaner. Exempel på projekt kan vara att kontakta leverantörer för att samla in olika uppgifter och sedan uppdatera masterdata i systemet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Excel
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: September
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Masterdata, administration, administratör, koordinator, support, Stockholm, FMCG, SAP
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!