Support / administration / masterdata / SAP till Dagab Inköp & Logistik

Support / administration / masterdata / SAP till Dagab Inköp & Logistik

Trivs du i en administrativ roll där du får göra skillnad från dag ett? Vill du vara en del av ett team där man värdesätter att arbeta tillsammans och hjälpas åt? Vi söker dig som drivs av ordning och reda och vill utvecklas hos Dagab Inköp & Logistik.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bla Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterDu kommer tillhöra avdelningen Support och Administration som har i uppdrag att utveckla och öka kvaliteten inom de supporterande och administrativa funktionerna. Masterdatafunktionen ansvarar för underhåll av masterdata inom kund, leverantör och artikel där du specifikt kommer arbeta mot kundsidan. Ditt primära ansvar innebär att arbeta för att samtliga uppgifter är korrekta och fungerar optimalt i butik och lager. I det dagliga arbetar du med registrering och underhåll av masterdata, telefon- och mailsupport, lösa inkommande ärenden och felanmälningar, dokumentation och deltagande i förbättringsprojekt. Du har nära kontakt med Axfoods Shared Service Center (SSC) samt Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Närlivs och Snabbgross.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter från serviceorienterade roller
  • Meriterande med erfarenhet från butik inom dagligvaruhandeln
  • Meriterande med kunskaper i SAP och Excel
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
Vi söker dig som är lugn och trygg i ditt sätt att arbeta. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och drivs av att leverera service av världsklass. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att vara en del av ett team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till oktober 2019. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: masterdata, SAP, dagligvaruhandeln, Axfood, dagab, systemadministratör, service, support, administration, kundregister, kunddata, kundtjänst, kundservice
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.