Support Engineer till Adtraction

Support Engineer till Adtraction

Har du erfarenhet från en IT-support och är nyfiken på E-handeln och Partner Marketing? Nu söker attraktiva Adtraction en Support Engineer till sin IT- avdelning, du erbjuds hög möjlighet till kompetensutveckling och sitter centralt i Stockholm på Biblioteksgatan när du väljer att inte sitta hemifrån.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Adtraction.

Om företagetAdtraction är ledande i Norden inom digital marknadsföring via partners. Bolaget är aktivt inom två vertikaler, e-handel och finans. Adtraction utvecklar och driver en plattform som kopplar samman annonsörer som vill öka sin försäljning med olika former av partners, exempelvis digitala magasin, influencers, bloggare, forum, mobilappar och prisjämförelsesajter, som vill skapa intäkter baserat på sitt innehåll och sina besökare.
Bolaget har lokala kontor i elva länder i Europa, med huvudkontor i Stockholm.
Adtraction präglas av en kollegial, avslappnad och trivsam arbetsmiljö, som uppmuntrar personlig utveckling och frihet under ansvar.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support hos Adtraction hanterar du ärenden på 1st-line, och på sikt eventuellt även 2nd line-nivå. Ärendena kommer huvudsakligen in via deras ärendehanteringssystem, Intercom, email och Slack. Till största del är det ärenden som rör de interna systemen, felsökning, spårningsproblem, fakturafrågor, uppdatera behörigheter och generella frågor om Partner Marketing. Din roll handlar till stor del om att eskalera vidare ärenden i rätt riktning och leverera god service såväl internt som externt. Du arbetar mycket med att prioritera ärenden i rätt ordning. I rollen arbetar du även mycket mot Adtractions partners och annonsörer.
Du tillhör företagets IT/tech-avdelning och arbetar utöver IT-supporten om tre personer även tätt tillsammans med utvecklarna. Du erbjuds en social, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med stor uppmuntran till personlig kompetensutveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av en roll inom IT-support, med fördel från E-handeln
  • Grundläggande förståelse för webbutveckling, HTML och Javascript
  • Meriterande med erfarenhet från ett servicerelaterat arbete
  • Meriterande med erfarenhet av Partner Marketing
  • Obehindrad svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi söker dig som anstränger sig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Du föredrar arbete som andra har glädje av och motiveras av arbetsuppgifter som innefattar omtanke. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående, sätter alltid kunden i fokus och har en positiv attityd till ditt arbete. Du sprider en god stämning omkring dig och stöttar gärna dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:E-handeln, Affiliates Marknadsföring, E-handel, IT-support, 1st-line, Support Engineer, IT, Support, Tech, IT-tekniker, inhouse, intercom, Stockholm, heltid, hybrid, remote, Adtraction
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!