Support Agent / Supporttekniker till Speed International

Support Agent / Supporttekniker till Speed International

Är du teknikintresserad, driven och vill vara med på en tillväxtresa och göra skillnad? Är du en nyfiken person som älskar problemlösning? Då är tjänsten som teknisk support på Speed International något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Speed International.

Om företagetSpeed International har en vision att ge liv åt offentliga utrymmen och förenkla vardagen för människor på språng. Vi är specialister på olika typer av automatiserade lösningar inom publika miljöer och befinner oss i en expansionsfas och genomför stora satsningar inom flera affärsområden. Vi är verksamma inom bland annat digital skyltning, fotoautomater och förvaringsboxar med varumärkena Speed Megatec, Speed Photo och Speed Box. Under de 60 år som bolaget har varit verksamt har vi byggt upp kompetens inom produkt- och systemutveckling, installation, operations och service. Under de senaste åren har bolaget genomgått en transformation där vi digitaliserar verksamheten, bygger varumärken kring produkterna och ökat tillväxten.

ArbetsuppgifterI rollen som tekniksupport arbetar du med att få in information från övriga servicetekniker på återkommande problem, felsökning av hård- och mjukvara för att hitta grundorsaken till felet och ta fram en lösning. Det gör du i nära samarbete med servicetekniker och utvecklingsavdelningen. Arbetet utförs oftast på kontoret men även mer avancerad felsökning på fältet. Arbetet innebär även att felsöka och reparera defekta komponenter som har tagits in. Du samarbetar med utvecklingsavdelningen för att testa och utvärdera uppdateringar av nya produkter och realeser samt uppdatera de befintliga produkterna med nya funktioner. På sikt agerar du även 2nd-line support till serviceteknikerna för att bistå med din expertis.
Du kommer främst arbeta med våra fotoautomater, men även med våra mest tekniskt avancerade produkter - digitala uteskyltar - för att lösa uppkomna problem på fältet.
Arbetet sker främst i Stockholm med utgångspunkt från vårt kontor i Tyresö, men tjänsteresor förekommer primärt inom Sverige och visa fall i Norden. Speed International kommer under början av 2023 att flytta till nya lokaler närmare Stockholms stadskärna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tekniskt eller IT-relaterad gymnasieutbildning. Alternativt annan gymnasieutbildning där du förvärvat motsvarande teknisk kunskap genom erfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet som servicetekniker/IT-tekniker och/eller teknisk support
  • B-körkort
  • Skriver och talar svenska samt engelska obehindrat
  • Stort intresse för teknik och IT
Vi tror att du som söker är hungrig på att utvecklas och att ta dig an nya uppgifter för att komma framåt i din egen utveckling. Du drivs av att lösa problem på riktigt där du gärna vill borra dig ned i fel och hitta root cause, är duktig på att tänka logiskt och lämnar ingenting ogjort. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du är självgående och är bekväm med att organisera och planera ditt dagliga arbete. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!