Supply & Strategic Sourcing Manager till QleanAir

Supply & Strategic Sourcing Manager till QleanAir

Är du tekniskt lagd och har erfarenhet av att arbeta strategiskt inköp? Drivs du dessutom av att arbeta för en renare värld? Hos Qleanair får du möjlighet att arbeta i en dynamisk roll som strategisk inköpare samtidigt som du förebygger luftföroreningar i världen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos QleanAir AB.

Om företagetI mer än 25 år har QleanAir Scandinavia utvecklat innovativa luftreningslösningar som främjar människors hälsa genom att kontrollera luftkvaliteten. Att rena inomhusluften innebär även betydligt bättre förutsättningar att skydda ett företags produkter och processer. QleanAir Scandinavia finns i hela världen och produktportföljen består av nyckelfärdiga renrum, ett sortiment av luftrenare samt branschstandarden inom skydd mot passiv rökning. Idag är de cirka 35 anställda i Sverige och totalt 100 i världen.

ArbetsuppgifterI rollen som Supply & Strategic Sourcing Manager ingår du i operations teamet som sköter den dagliga verksamheten men driver även det strategiska arbetet med att prisförhandla mot nuvarande leverantörer samt hitta nya där behov finns. Du är länken mellan utvecklingsavdelning och operationavdelning vilket gör dig till en viktig spelare i beredningsprocessen från när en produkt går från prototyp till beställningsbar produkt ut mot kund. Detta innebär att du går igenom ritningar som beskriver produkten och bygger upp denna i det egenbyggda, interna ordersystemet. Du har ett stort kontaktnät gentemot leverantörer och kollegor och arbetar projektbaserat med såväl större som mindre projekt parallellt. Slutligen ansvarar du för några administrativa processer som den årliga ISO-certifieringen för leverantörerna samt företagets produktförändringsprocess.

Du arbetar tätt tillsammans med ytterligare en person i en liknande roll samt din närmsta chef som är VP operations. Resor till olika leverantörer i Europa ingår i tjänsten.

Formella krav
  • Vi tänker att du har en av två följande bakgrunder:
  • Teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis som ingenjör och/eller
  • Minst tre års erfarenhet från liknande tjänst inom strategiskt inköp
  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt goda kunskaper inom Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal såväl som skrift, meriterande med språkkunskaper i tyska
  • B-körkort
För tjänsten som Supply Manager är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker har en god struktur och är noggrann i ditt arbete. Därtill trivs du med kommunikation med såväl leverantörer som interna medarbetare inom den operationella verksamheten. Vi ser dessutom att du har en förmåga att arbeta strategiskt och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt och komma med nya idéer till arbetet. Slutligen arbetar du i en bred roll med både större och mindre projekt, vilket gör att du är prestigelös i din framtoning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: strategisk inköpare, inköp, inköpare, luftrening, Stockholm, Solna, rekrytering, beredning, ingenjör, tekniskt intresse, prisförhandling, leverantörer, projekt, administration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.