Supply Outbound Planner till Rusta

Supply Outbound Planner till Rusta

Har du en bakgrund från butik och är redo för ett nästa steg? Trivs du i en koordinerande roll där du får användning av din förmåga att lösa problem? Hos Rusta ges du möjlighet att utvecklas och får erfarenhet från ett ledande företag inom detaljhandeln.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till september 2023. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Rusta. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetRusta är ett av de ledande företag inom detaljhandeln. De erbjuder hem - och fritidsprodukter till över 180 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Affärsmodellen är strakt genomlysande i företagets kultur. Det baseras på enkelhet, mod, engagemang och tillsammans, de värderingarna speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Rusta har idag över 3000 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby.

ArbetsuppgifterSom Supply Outbound Planner arbetar du som en del utav Supply Planning teamet vars syfte är att säkra varuflödet gentemot varuhusen. Syftet med rollen är att planera, följa upp och säkerställa påfyllnad av varor till Rustas varuhus. Du deltar aktivt i sortimentsrevideringar för att säkerställa effektiva in- och utfasningar av artiklar i varuhusen.

Konkreta arbetsuppgifter:
 • Säkra att påfyllnad i varuhusen fungerar optimalt så att man håller en hög servicegrad och varutryck för hela sortimentet
 • Arbeta för en effektiv infasning av nya artiklar till varuhusen där nyheterna landar korrekt
 • Säkra en effektiv utfasning av utgående artiklar genom att genomföra nödvändiga analyser och framtagning av underlag för beslut
 • Ansvara för operativa möten tillsammans med övriga delar av organisationen
 • Supportera varuhusen på påfyllnadsrelaterade frågor
 • Genomföra nödvändiga analyser för att säkra en effektiv in- och utfasning av sortimentet i varuhusen
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • För att lyckas i rollen har du någon av följande bakgrund:
 • Avslutad eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller inköp. Gärna i kombination med att ha arbetat i butik.
 • Arbetslivserfarenhet från exempelvis butik då du skapat dig en förståelse för ut -och inflödet av varor alternativt erfarenhet som inköpsassistent.
 • Goda kunskaper inom Officepaketet, speciellt Excel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
 • Meriterande med kunskaper av systemen Relex och Mercur
Som Supply Outbound Planner arbetar du med flera olika kontaktytor och intressenter, det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs i sociala situationer. Arbetet innebär en variation av arbetsuppgifter, varav du har förmågan att lätt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Som Supply Outbound Planner har du en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att leverera resultat enligt tidplan. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och trivs med en varierande arbetsdag.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Upplands Väsby / Norra Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Outbound planner, supply chain, FMCG, Logistik, varuflöden, Rusta, Detaljhandel, heltid, Upplands Väsby, Stockholm, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!