Student / Drifttekniker / NOC

Student / Drifttekniker / NOC

Är du serviceinriktad och teknikintresserad? Studerar du för närvarande en utbildning inom IT/data eller nätverk och söker ett mycket meriterande extrajobb kopplat till dina studier? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom en av Sveriges mest teknikintensiva branscher.

Om företagetTele2 är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Självklart vill Tele2 möta dessa krav, därför blir hur de arbetar och vilka de är deras nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. De drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

ArbetsuppgifterI rollen som NOC-tekniker blir du en del av företagets Network Operation Center-avdelning. Denna avdelning är bemannad dygnet runt, samtliga dagar i veckan. Som NOC-tekniker arbetar du med övervakning av kundernas system, nätverk och servrar. Om larm inkommer ansvarar du för att lösa ärendet genom felsökning och åtgärd. Uppstår mer komplexa ärenden lämnar du över arbetet till företagets tekniker.

Då avdelningen är bemannad dygnet runt kräver rollen att du har möjlighet att jobba pass som är förlagda olika tider på dygnet. Det finns goda möjligheter att jobba mer under sommaren. Arbetspassen utförs alltid tillsammans med minst en annan tekniker.

Formella krav
  • Pågående studier inom data/IT med inriktning mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/service desk (meriterande)
Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Tele 2.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, student, nätverk, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, extrajobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.