Strategy & Business Development Manager / Business Development manager

Strategy & Business Development Manager / Business Development manager

Är du en strukturerad problemlösare som vill axla ett stort ansvar i en snabbväxande startup? Vill du vara med och bygga framtidens matbolag som vill vara en del av lösningen på klimatkrisen?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Färsodlarna.

Om företagetAB Svenska Färsodlarna, som befinner sig i början på sin tillväxtresa är en svensk matproducent som med en helt ny teknik och råvaror tagit fram en miljövänlig och vegetarisk produkt som substitut till köttprodukter. Färsodlarnas målsättning är att minska utsläppen av CO2 i världen och vill göra detta genom att erbjuda icke-animaliska produkter. Den första produkten, som är en vegetarisk färs, finns idag i utvalda butiker och restauranger. Flera produkter är under utveckling inom Färsodlarnas portfölj och kommer inom kort finnas i de största matvarukedjornas utbud av vegetariska och veganska produkter.

Ambitionen är att Färsodlarnas produkter ska finnas i allas medvetande framöver och vara en självklar produkt och ett hälsosamt vegetariskt alternativ.

Företaget, som är en startup ägs av ett större investeringsbolag, Novax. Företaget arbetar dynamiskt genom ett stort nätverk av partners såsom odlare, producenter, reklam-, media- samt säljpartners. Idag är Färsodlarna tre anställda och du blir en fjärde viktig nyckelspelare i företagets framtida utveckling.

Läs gärna mer på hemsidan: www.farsodlarna.se

ArbetsuppgifterSom Strategy & Business Development Manager hos Färsodlarna arbetar du tillsammans med och rapporterar till VD och är en viktig del i att utveckla företagets strategi framåt.
Ditt arbete är mångfacetterat och inkluderar affärsutveckling, strategisk och finansiell planering, omvärldsbevakning och konkurrensanalys. En stor del av arbetet handlar om att analysera olika möjligheter, följa bolagets utveckling samt presentera detta för VD och styrelse. Det innebär att du har stor vana av att jobba i Microsoft Office, särskilt PowerPoint och Excel. Konkreta arbetsuppgifter i närtid är att ta fram utvecklingsplaner för att växa utanför Sveriges gränser och fortsätta bredda produktsortimentet med övergripandeansvar för strategin.
Utöver VD jobbar du nära bolagets Strategic Sales Manager och Marketing Specialist för att ta bolagets strategier till verklighet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskole- eller universitetsexamen, exempelvis ingenjör eller ekonom.
  • 2- 4 års erfarenhet av att jobba som managementkonsult
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet inom FMCG och livsmedelsbranschen
Som person är du analytisk och gillar att sätta dig in i siffror. Du är också prestigelös, flexibel och gillar att ha en bred roll med många olika ansvarsområden. Vidare har du lätt för att arbeta med andra och delar vår tro på att vi är starkast tillsammans.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: business development manager, strategy and business development manager, excel, analys, ekonomi, business, fmcg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!