Storkökstekniker till Multeral

Storkökstekniker till Multeral

Är du en erfaren servicetekniker som gillar att arbeta självständigt men samtidigt utvecklas i team? Har du erfarenhet från el? Multeral söker nu en storkökstekniker som arbetar i en varierande roll med stort ansvar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Multeral har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Multeral en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMulteral Group säljer och underhåller professionell köksutrustning. De samarbetar bland annat med alltifrån snabbmatskedjor, stora kedjor inom servicehandeln till mindre lokala restauranger. De är en helhetsleverantör inom restaurangkök och levererar köksmaskiner, kaffemaskiner och arbetsbänkar.

Du tillhör ett energiskt och erfaret team om cirka 10 tekniker. Utöver dessa jobbar du också nära koordinatorer, reservsdelansvariga, administration och kundtjänstchef. Tillsammans bildar ni ett större team på omkring 20 personer.

ArbetsuppgifterI rollen som storkökstekniker arbetar du med att installera, underhålla och laga storköksutrustning där exempelvis grillar, fritöser och mjukglassmaskiner ingår. Du arbetar främst mot snabbmatsrestauranger som bland annat Max Burgers, McDonalds och Burger King. I rollen åker du i snitt ut på två till tre uppdrag per dag, något som givetvis varierar beroende på jobbets karaktär. Uppdragen fördelas av koordinatorer men du ansvarar själv över detaljplaneringen för varje uppdrag. Vidare ansvarar du själv för att dokumentera din arbetstid och materialåtgång samt även beställa nytt material och se till att din servicebil är korrekt utrustad. I rollen erbjuds du också en gedigen introduktion och löpande utbildning genom anställningen

I rollen utgår du hemifrån men har också tillgång till Multerals Stockholmskontor på Tyresö. På kontoret finns även en verkstad och ett lager. Majoriteten av jobben sker inom 10 mil från Stockholm men få uppdrag på annan ort i Sverige kan förekomma. Vidare ingår också visst arbete på helger då ni har ett rullande jour-schema.

Formella krav
  • Omkring ett till två års erfarenhet från roll som servicetekniker
  • Grundläggande elkunskap
  • God datavana
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet från storköksmiljö är meriterande
För att lyckas i rollen tror vi att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare förväntas du bland annat kunna planera om dina dagar vid behov vilket ställer höga krav på flexibilitet. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person uppskattar du att skapa god kontakt med kunder och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Slutligen är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: storkökstekniker, tekniker, storkök, restaurang, installera, underhålla laga, storköksutrustning, stockholm, multeral service ab
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!