Staffing Partner / Sourcing Partner / Rekryterare till TietoEVRY

Staffing Partner / Sourcing Partner / Rekryterare till TietoEVRY

Har du erfarenhet av rekrytering och vill jobba i en varienade roll där du får vara med och matcha rätt kompetens med rätt uppdrag? Vi söker nu dig som vill utvecklas och bredda dina kunskaper i en roll som Staffing Partner hos TietoEVRY.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterI rollen som Staffing Partner ansvarar du för att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag hos TietoEvrys kunder. Du hanterar dialoger med kandidater, kunder och konsultleverantörer inom konsultbranschen och du arbetar löpande med att hantera matchningsprocesser från start till slut. Du arbetar nära kunden för att förstå deras behov, arbetar med offerter och förhandlar villkor och avtal. Du ser över och hanterar konsult- och affärsförfrågningar samt administrerar uppdragen. Du samarbetar nära och stöttar dina kollegor och chefer för att nå bästa resultatet för såväl kandidaten, kunden, teamet och organisationen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av rekrytering
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du som person är självgående och tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Som person är du nyfiken och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och du motiveras av möjligheten att ständigt lära dig nya saker utvecklas. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: September
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Staffing partner, sourcing parnter, tietoevry, heltid, stockholm, september, rekrytering, bemanning, kompetens,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!